Damjanović: U strahu od izbora, Abazović i saradnici mrcvare čitavo društvo i drže ga kao taoce

Do prije nekoliko mjeseci bilo bi apsurdno i pomisliti kako će Crna Gora nekad dobiti vladu koja će biti gora od one koju je predvodio Zdravko Krivokapić. No, danas smo se uvjerili da je i to moguće.

Rezultati ispitivanja javnog mnjenja “CG puls” zapravo su vjerna ilustracija onoga što građani zaista misle o stvarnosti u kojoj je naš evropski put zaustavljen, a naše društvo se guši u manipulacijama i nestručnosti.

Vjerujemo da je odlazećoj Vladi i njenom premijeru od ranije bilo jako dobro poznato šta građani misle o njima. Ipak, Dritan Abazović prvi je predsjednik Vlade Crne Gore kojem i dalje svega 5,5 odsto ispitanika, daje podršku.

Sve su građani kazali i o tome kako gledaju na neprestano nametanje vjerskih tema, ali i na dilemu o tome da li treba ići na vanredne izbore ili ne.

Da odlazećom Vladom rukovode savjesni i profesionalni ljudi, sasvim sigurno bi osjećali odgovornost za – u najmanju ruku – katastrofalne rezultate koji su predstavljeni. I shodno tome – prekinuli višemjesečnu agoniju u kojoj se crnogorsko društvo nalazi i pristali najzad da budu raspisani izbori.

Umjesto toga, Abazović i njegovi saradnici, u strahu od izbora, pribjeći će svemu samo kako bi prolongirali izvjestan poraz, ne hajući za to što time mrcvare i za taoce drže cjelokupno društvo, koje im je još jednom saopštilo šta misli o njihovom radu.

Sanja Damjanović, potpredsjednica DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član