Da su se Demokrate pitale, potrošili bi milion i po eura više

Tvrdnje odbornice Demokratske Crne Gore Zdenke Popović se tendenciozno i neozbiljno baziraju na nepoznavanju materije u konkretnom slučaju, sa jasnim ciljem dezavuisanja javnosti u dnevno političke svrhe bez utemeljenja.

Naime, da je Glavni Grad Podgorica postupio po inicijativi Demokratske Crne Gore od 29.01.2015. godine koju odbornica Popović pominje, i neposredno u razgovoru sa zaposlenim riješio predmetne pravne sporove, ne bi na odgovoran i profesionalan način izdejstvovao revizionu odluku Vrhovnog Suda Crne Gore u svoju korist i troškovi po ovom osnovu bi bili veći za oko 1.500.000 € a na štetu svih korisnika Budžeta, pa i službenika i namještenika koji su pokrenuli sudske sporove.

Kada su u pitanju sudski sporovi pokrenuti od strane službenika i namještenika, Glavni grad je odgovornim angažovanjem i profesionalnim odnosom prema pravima i interesima svih korisnika Budžeta ostvario uštedu sredstava u iznosu od nekoliko miliona eura. Ova činjenica je neoboriva i nikako se ne može kvalifikovati kao neozbiljnost, osionost i neprofesionalnost.Zdenka Popović pokušava pred izbore da, ponavljajući teze o kojima je više puta javnost obavješatavana, kako kroz Skupštinu Glavnog grada, tako i kroz interesovanje medija, pokupi koji politički poen. Činjenice pokazuju da bi, da se Zdenka pitala, građani platili 1.500.000 eura više.

KLUB ODBORNIKA DPS GLAVNOG GRADA

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član