Ćulafić: Oni koji su juče slavili rat i agresiju u Podgorici, pokazali da ne pripadaju civilizovanom svijetu

Nakon Nikšića, sinoć je i u Podgorici i Baru, uz skandalozne parole, prepoznatljivu ikonografiju sa sve četničkim zastavama od kojih se svakom zdravorazumnom građaninu naše države diže kosa na glavi, nastavljeno okupljanje propagatora i pristalica rata, apatičnih na gubitke života vojnika, nedužnih civila i suze njihovih najbližih.

Tako, nažalost, dok većinski dio građana Crne Gore na Trgu nezavisnosti u Podgorici prikuplja humanitarnu pomoć i pokazuje solidarnost sa žrtvama rata u Ukrajini, jedan dio pristalica nakaradne političke ideologije, slavi i daje podršku agresiji i pokazuje da ne pripadaju civilizovanom svijetu.

Vidimo da njima moralna vertikala i osnovne temeljne vrijednosti nijesu zajednički imenitelj sa maltene čitavim demokratskim svijetom kojeg su dešavanja u Ukrajini ujedinile više nego ikada ranije.

Vjerovatno da su te pojedine strukture koje služe velikosrpskim i ruskim interesima u našoj državi, dugo već podstrekivane i brojnim izjavama pojedinih funkcionera DF-a koji su u Skupštini Crne Gore svoje nadahnute govore često završavali poklicima „Slava Rusiji“.

Ipak, Crna Gora neće dozvoliti da je sile mraka odvuku tamo gdje bi željele određene strukture koje su rezultat politika društvene klime i ambijenta i za čiju proizvodnju je odgovorna ona politika koja već odavno nije dio savremenog svijeta.

Stefan Ćulafić, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član