Članovi Savjeta mladih DPS Bar donirali krv za povrijeđene u zemljotresu

Nakon katastrofralnog zemljotresa koji je juče pogodio susjednu Albaniju, kada je povrijeđeno preko 600 osoba, članovi Savjeta mladih DPS Bar organizovali su humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Za kratko vrijeme pozivu se odazvalo preko 30 članova Partije i građana, koji su donirali najvrijedniju tečnost, koja će biti upućena u bolnice susjedne zemlje prema potrebama. 

Jučerašnji zemljotres, jakim intentizetom se osjetio i u Baru, neprijatno podsjećajući na događaje iz 1979. godine koje Barani još uvijek dobro pamte. Upravo iz tog razloga, građani Bara su sa posebnom dozom senzibilnosti primili  prve vijesti o posledicama zemljotresa.

Saosjećajući sa komšijama članovi Savjeta mladih osjetili su potrebu, da doniranjem krvi daju svoj doprinos u prevazilaženju posledica potresa. Mladi DPS-a i Crne Gore ovom humanitarnom akcijom iskazali su  punu solidarnost, i pokazali spremnost da uvijek pruže pomoć u teškim situacijama, a posebno nastalim uslijed potresa sa velikim posledicama po stanovništvo.

Opštinski odbor i Savjet mladih DPS Bar saosjećaju se sa porodicama stradalih i povrijeđenih u zemljotresu, uz želju za brz oporavak nakon nastalih posljedica.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član