Čestitka predsjednika OO DPS Bar Mladena Đuričića povodom Dana opštine

Poštovane građanke i građani Bara,

U ime OO DPS Bar i u svoje lično ime, želim da vam čestitam Dan opštine – 24. novembar. Motivisani rezultatima koje smo ostvarili u prethodnom periodu, ohrabreni za buduće uspjehe, Demokratska partija socijalista će nastaviti da u lokalnoj zajednici vodi odgovornu i promišljenu politiku posvećenu svakodnevnim tokovima života, kao i dugoročnom razvoju grada.

Bar je svijetli primjer uzajamnog razumijevanja i poštovanja, tolerancije, afirmacije svih identiteta, demokratski i moderan grad. Svojim aktivnostima i uslugama, poput sprovođenja socijalne politike, osnaživanja preduzetništva i ženskog preduzetništva, ulaganjem u privredu, valoziracijom turističkih potencijala, lokalna uprava je čvrsto posvećena isključivo dobrobiti svih građana Bara i kontinuiranom poboljšanju životnog standarda.

Zadovoljstvo mi je što je Bar danas predvodnik dinamičnog razvoja evropske i građanske Crne Gore. Na nama je velika odgovornost upravljanja ovim gradom, na osnovu povjerenja koje ste nam vi ukazali. Čini nas ponosnim, da najljepši grad pod Rumijom, grad dvije čarobne obale, grad masline nije poklekao političkim izazovima današnjice čiji smo svi svjedoci.

Dragi sugrađani,

Uvjeren da će Bar uvijek biti simbol građanske Crne Gore, evroatlantskih, civilizacijskih vrijednosti i slobodarskog duha – još jednom vam srdačno čestitam praznik grada!

Mladen Đuričić, predsjednik OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član