Čestitka Opštinskog odbora DPS-a Bar Opštinskim odborima Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi

Povodom ubjedljivih pobjeda, koje je naša Partija ostvarila na lokalnim izborima održanim u Cetinju, Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, Opštinski odbor DPS Bar upućuje iskrene čestitke opštinskim odborima DPS-a u ovim opštinama.

Odličan rezultat i ubjedljiva pobjeda naše Partije, koja je u ove četiri opštine, od ukupno 127, osvojila 69 mandata, pokazatelji su  trenda rasta povjerenja građana u Demokratsku partiju socijalista. 

Podatak da je naša Partija samostalno ostvarila rezultat od ukupno 54,3 % mandata, dok sa koalicionim partnerima na državnom nivou taj procenat podrške čini čak 68,5%, snažan su pokazatelj da politika koju vodi Demokratska parija socijalista ima snažnu podršku i uporište među građanima.

Sigurni smo da su uspjesi Opštinskih odbora DPS-a Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi uvertira, te da predstavljaju snažan vjetar u leđa za odličan rezultat koji će DPS ostvariti na predsjedničkim i lokalnim izborima koji nas očekuju naredne godine. 

Zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi Opštinski odbor DPS-a Bar, te domaćinskim odnosom prema upravljanju Opštinom Bar, na čijem su čelu predstavnici naše Partije, ubijeđeni smo u ubjedljivu pobjedu koju će Demokratska partija socijalista ostvariti u Baru.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član