Burić: Tamo gdje drugi imaju obraz, vi imate đon

Građevinsko preduzeće URA, po ustaljenom sistemu, javlja se preko svojih jurišnika sa namjerom da crnogorsku javnost ubijedi da okrene leđa Crnoj Gori, pridruži se njihovom ruskom frontu i podrži iznuđenog kandidata. Amaterskim, netačnim i nadasve zlonamjernim ocjenama pokušavate da skrenete pažnju sa svoje bruke. Vi ste najbolji primjer onih što tamo gdje drugi imaju obraz, oni imaju đon. Predstavljate se kao građanska opcija, navodno podržavate evropski put Crne Gore i ulazak u NATO, a zbog vlastoljublja šurujete sa družinom koja bi da poništi sve što je crnogorsko.

Vrhunac vašeg besmisla je podrška iznuđenom kandidatu koji je bio protiv učlanjena Crne Gore u NATO i koji je u kampanju krenuo iz Mandićeve Nove srpske demokratije. Vaša bruka je još veća ako znamo da je isti taj iznuđeni kandidat prisustvovao paljenju zastave NATO saveza i bio govornik na rušilačkim protestima. Ako imamo u vidu činjenicu da ni vi nijeste htjeli da dođete u Skupštinu i glasate za članstvo, razumljivo je da ćete podržati kandidata koji ushićeno gleda kako na lomači zapaljenoj vatrom nacionalizma i šovinizma gori zastava Alijanse.  

Shvatamo i vašu frustraciju, jer vam je odavno jasno da će DPS-ov kandidat pobijediti na predsjedničkim izborima, i to u prvom krugu. Odatle bijes kao izraz nemoći. Znamo i da je vaš očaj još veći jer ste objavom Đukanovićeve kandidature shvatili da ste se džabe brukali i ničim izazvani pokazali svoje pravo lice. Ono vlastoljubivo, kameleonsko i izdajničko.

Marko Burić, Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član