Burić: Medojeviću skrenuti pažnju da se birači ne pridobijaju lažima

Nebojša Medojević se očigledno pomirio sa još jednim redovnim porazom njegove i Mandićeve liste, jer u ovoj kampanji se čak i ne trudi da lansira nove teorije svjetskih zavjera i katastrofičnih scenarija, već po ko zna koji put reciklira one stare, više puta rabljene i svaki put razobličene kao totalne besmislice.

Čuveni politički multipraktik je ponovo, po ko zna koji put – ali redovno pred svake izbore – najavio građanima Crne Gore ekonomski bankrot države. Već je pomalo dosadno – kako počne koja izborna kampanja, Medojević krene s pričom da penzioneri neće primati penzije, radnici plate, a Crna Gora će valjda biti na koljenima i čekati spasioce poput Medojevića i Mandića. Tako je pričao pred izbore 2016, ali po pravilu i pred lokalne i svake druge.

Zato se nadamo da će ipak neko već jednom skrenuti pažnju Nebojši Medojeviću da se birači ne pridobijaju lažima. Izgleda je pogrešno razumio Ćosićev traktat o ulozi laži u srpskoj istoriji. Misli da će ga ponavljanje istih izmišljotina pred svake izbore dovesti na vlast. Takvim potcjenjivanjem zdravog razuma građana, osim što se ponovo, po ko zna koji put bruka, on pokazuje da njegova lista nema ništa da ponudi sem puke reciklaže besmislica. Ili misle da je ovoga puta dovoljno to što je mitropolit Amfilohije poručio za koga ne treba glasati. Pa se onda nešto nijesu ni trudili, sasvim je nebitno ko je prvi, ko drugi, a ko treći… Kao da su po želji DPS birali udarnu trojku…

Marko Burić, kandidat za poslanika sa liste „Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član