Burić: Abazović i Bečić – sitni politikanti

Političko mešetarenje  Abazovića i Bečića, zaista ne poznaje granice morala i ukusa! Ova dvojica  ne biraju priliku da jeftino profitiraju,  pa tako i kriminalni čin prema novinarki Oliveri Lakić oni bi nekako da valorizuju, da pokušaju na nečijoj tragediji da zarade koji politički poen. Bijedna praksa, neviđena na crnogorskim prostorima, koju ovaj tandem besramno upražnjava.

Kako ništa bolje i pametnije nijesu smislili, onda su riješili da falsifikuju izjavu predsjednika DPS povodom ovog slučaja i da je tumače u skladu sa svojim političkim potrebama. Dakle – pogrešno i  zlonamjerno. Ne čudi nas takvo ponašanje, jer ko plagira i otima tuđe, taj  nema  nikakav problem da krivotvori i falsifikuje.

Napad na novinarku Lakić  je skandalozan, nedopustiv i uvjereni smo da ga osuđuje svaki dobronamjerni građanin Crne Gore. Vas dvojica, koji poput sitnih profitera i politikanata, koristite ovaj kriminalni akt za samoreklamu i sticanje jeftinih političkih poena, zaslužujete samo prezir koji će, sigurni smo, kao i u mnogim prethodnim slučajevima, građani prema vama pokazati na svojim biračkim mjestima.

Marko Burić, Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član