Bulatović: Ne pada snijeg da prekrije brijeg

Novo proljeće – stari problemi.

Tako bi u najkraćem moglo da se opiše stanje u kolašinskom naselju Breza. Granje i smeće odloženo pored kontejnera otapanjem snijega izgleda je iznenadilo službe nadležne za brigu o tome pa, reklo bi se, još uvijek vijećaju tražeći neki adekvatan način da doskoče novonastaloj situaciji.

Da li stanovnici Breze možda treba da čekaju novi snijeg koji će sakriti ovo ruglo pitanje je za odlazeću garnituru ‘spasitelja’ i novopriključene i nevješte ‘arhitekte’ koji će volšebno da izgrade sve iznova jer je odvoz smeća premali posao za stručnjake takvog kalibra.

Tragovi nerada ove grupe entuzijasta vide se svuda i nema tog snijega koji bi mogao da zatrpa ovaj čemer, kako se jedino opisati može trenutno stanje u gradu koji, za sada jedino ‘pati’ od državnih investicija dok njihovi projekti krase samo novinske portale i inbokse društvenih i komunikacionih mreža. Napredno, nema šta.

Da snijeg ne može sve ni da sakrije svjedoci smo već skoro godinu dana od kad se obrušio dio lokalnog puta na Brezi kojim se svakodnevno kreće veliki broj djece i odraslih, dovodeći svoj život u opasnost.

Apelujemo na građane Kolašina da naprave otklon od ove pogibeljne politike i preuzmu svoju sudbinu u svoje ruke. Pozivamo ih da uzmu učešća i zajedno pronađemo najbolja rešenja i krenemo u realizaciju projekata koji će koristiti onima koji ovdje žive, bez razlike kojoj političkoj opciji pripadaju.

Bilo je boljih i gorih vremena ali ovo je naše i iskoristićemo svaku sekundu da nađemo rešenje za sve izazove koji se nađu pred nama.

Ivana Bulatović, član OO DPS Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član