Brnović: URA bi i Cetinje predala u ruke DF-u

URA bi prvo morala da se dogovori sama sa sobom i sa Demokratama – jesu li premladi da se sjećaju 90-ih ili su dovoljno stari da mogu da kažu „MI smo tada…“? Ili je ipak riječ samo o manipulaciji kojoj su skloni i jedni i drugi, Demokrate autentično agresivne, nevaspitane i demagoške, a URA u prilično jadnom pokušaju da ih izimitira u svemu, od prijetnji do populističkih parola, jer ih je prvobitni koncept doveo na pola mandata.  Druga stvar oko koje treba da se dogovore je – koliko to na Cetinju ima domaćinstava, pa ste i jedni i drugi obišli „baš svako“? Ili su se Demokrate i URA posudarali po dvorištima tokom silnih obilazaka, ili neko pokušava da stvori lažnu sliku o svojoj „nadmoći na terenu“. I bjehu li ti obilasci domaćinstava upravo ono što ste godinama prigovarali DPS-u kao najveći zločin? Smiješno i inferiorno izgleda ta iskopirana histerična vriska, posebno kada se razazna da kandidati URE zvuče kao da se takmiče za Vrhovnog državnog tužioca, a ne za odbornike u Skupštini Prijestonice.

Kad URA nije komična, onda je opasna, ili makar pokušava da prevari Cetinjane. Kao što je potvrdio i njen predsjednik Dritan Abazović sinoć u intervjuu na Javnom servisu, ovoj partiji je čak i Demokratski front sasvim prihvatljiv koalicioni partner, što su već dokazali u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. Dakle, onaj DF čijim se liderima sudi u nekoliko odvojenih procesa za pokušaj terorizma, pranje novca i pokušaj rušenja ustavnog poretka, ali i onaj DF čiji je jedan od lidera Andrija Mandić juče izjavio da je „presuda Ratku Mladiću sramna“. I to baš u trenutku kada je Abazović sa ekipom „branio“ Cetinje od DPS-a, da bi ga sjutra predao u ruke Mandiću. 

Prema tome, uozbiljite se konačno. Možda je i simpatično kada pokušavate da glumite Marvelove junake u spotovima, ali je ovo sada već karikaturalno. Naredni dani su presudni, moraćete dobro da se potrudite sa sačuvate čitavu polovinu jednog mandata do koje ste jedva stigli.
 
Radovan Brnović, kandidat za odbornika na listi „Cetinje pobjeđuje! DPS – Milo Đukanović“

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član