Bošković: Skandalozna izjava kojom Knežević ismijava Vojsku Crne Gore, PES glasno i kukavički ćuti

Današnja izjava Milana Kneževića kojom ismijava Vojsku Crne Gore, sramotna je i nažalost očekivana od nekog koji je čitav svoj politički put podredio cilju da vojske i institucija nezavisne države Crne Gore uopšte ne bude.

Ova izjava još jedna je potvrda da parlamentarna većina na čelu sa Andrijom Mandićem svakim danom pokazuje da ne mogu preboljeti nezavisnost Crne Gore, ne propuštajući nijednu priliku da pokušaju da unize sve ono što su obrisi nezavisnosti i suverenosti naše države.

Takođe, ova izjava i ponovno glasno ćutanje iz PES-a nesporno demonstriraju kako je PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Kneževića i Mandića i korisni idiot za sprovođenje politike koju lideri DF-a sprovode već dvije decenije u Crnoj Gori.

Što se pak tiče Vojske Crne Gore, kao bivši ministar mogu da kažem da je riječ o instituciji koja ima visoko povjerenje građana te da sam nebrojeno puta, sa ponosom bio u prilici da iz usta naših partnera slušam hvalospjeve o crnogorskim vojnicima koji su primjeri kako treba da izgleda savremeni vojnik.

Siguran sam da će Vojska Crne Gore znati da prevaziđe i prebrodi ovo vrijeme gdje oni koji treba da joj komanduju čine sve da je unište i da će uskoro doći do sloma ove parlamentarne većine čija Vlada, kao i svaka koja je formirana od 30. avgusta pokušava da Crnu Goru slomi i da je baci na koljena.

Predrag Bošković, član Predsjedništva DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član