Bošković: Radujemo se eventualnom sudskom postupku kako bi se konačno stavila tačka na fingiranu aferu

Okolnost da je Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu u slučaju poznatom kao ,,Afera stanovi” dočekali smo sa zadovoljstvom i olakšanjem jer ćemo konačno biti u prilici da kroz eventualni sudski postupak a ne medijski progon, stavimo tačku na kompletan slučaj, jer niko od nas nije donio bilo kakvu odluku u slučajevima za koje nas terete.

Već duže od dvije godine, a uvijek kad je potrebno odlazećem premijeru da skrene pažnju sa svojih nepočinstava, javnost se zatrpava pompeznim poluinformacijama koje imaju za cilj pokušaj kompromitacije mene lično, kao i časnih ljudi sa kojima sam sarađivao a sve sa namjerom da se nanese politička šteta nama kao i partijama kojima pripadamo.

I ovog puta ističem da sve što smo radili kao komisija bilo je u skladu sa pozitivnim-pravnim propisima koje su imale za cilj da omoguće ili pomognu u rješavanju stambenih pitanja zaposlenih u državnoj upravi. Sve što imamo i znamo o konkretnom slučaju saopštićemo u postupku koji potencijalno slijedi a nadam se da će sada, kada je lov na vještice završen, i mediji imati dovoljan nivo senzibiliteta da objektivno a ne tendenciozno izvještavaju o kompletnom slučaju.

Na kraju, želim da istaknem da smo sigurni u pravosnažnu oslobađaju sudsku presudu ako do samog postupka dođe, a tada ćemo mi preduzeti korake u zaštiti naših ličnosti od progona od strane odlazeće Vlade i njenog premijera, kada ćemo protiv svih njih koji su učestvovali u ovoj očiglednoj političkoj farsi pokrenuti odgovarajući postupak.

Predrag Bošković, član Predsjedništva DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član