Bošković: Prvi korak ka gradnji vrtića na Zlatici

Očekivanim usvajanjem Prijedloga odluke o prenosu prava raspolaganja građevinskim zemljištem Vladi Crne Gore, za potrebe izgradnje objekata predškolske ustanove – vrtića, Odbor DPS-a Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja.

Naime, navedeni Prijedlog propisuje da Glavni grad prenosi pravo raspolaganja na Vladu Crne Gore, na građevinskom zemljištu koje se nalazi na Murtovini i Starom Aerodromu u cilju izgradnje novih kapaciteta za najmlađe stanovnike našeg grada. Ova Odluka posebno dobija na značaju uzeviši u obzir ovu vrstu potreba za građane koji žive u dijelu grada Zlatice i Maslina. Kontinuiranom izgradnjom vrtića rješava se jedan od najznačajnijih problema i glavnih ciljeva ne samo Podgorice već i države, a to je povećenje obuhvata djece predškolskim obrazovanjem.

Imajući u vidu činjenicu da broj stanovnika u Podgorici konstantno raste, uprava Glavnog grada dobro prati ono što su trendovi i potrebe građana i u tom kontekstu svakako da će pomenuta odluka, koja vodi izgradnji novih vrtića, značajno olakšati život stanovnika ovog područja.

Slobodan Bošković, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član