Bošković: Prijava još jedan cirkus brata Abaza

Kao predsjednik stambene komisije pri odlučivanju sam se vodio uvijek u skladu sa zakonima i prema dostavljenoj dokumentaciji institucija koje su tražile stambene kredite za zaposlene i odlukama vlade, te nema nikakvog osnova za krivičnu prijavu, a jedna takva je već odbačena kao neosnovana. Još jedna predstava sezonskog premijera poznatog po obmanama i onoj lažeš kao Dritan.

Nikada – nijesam tražio, niti dobijao stan ili stambeni kredit od države.

Lično sam odlučivao savjesno i zakonito, tamo gdje sam učestvovao u odlučivanju a sa mnom i moje koleginice i kolege iz komisije.
Po zataškavanju/uništavanju dokaza prepoznat je upravo brat Abaz, koji lažno optužuje da bi prije izbora pokušao skinuti hipoteku svih nepočinstava i nezakonitosti svog kratkotrajnog mandata sa osumnjičenim saradnicima.

Davljenik kojem kad prifali pojas za spasavanje, aktivira ono čime manipuliše – u ovom slučaju stambenim kreditima. Samoproglašeni borac za pravdu, onu u kojoj štiti svoje švercere ili sklone mitu, imao je kad dosad da prijavi ako je bilo šta bilo nezakonito, ali nije. Za još jedan cirkus, poput marketinga “paljenja cigareta” – dok kamioni izlaze na crno tržište za višemilionsku štetu države, čekao je da galami u prazno dva dana pred izbore.

Glumac pravde uzalud pokušava da prikrije svoja i nedjela svojih osumnjičenih saradnika, nezakonitosti… Čudo je bumerang – sve što je pričao o meni na ličnoj ravni i mržnji, jer me ne može ućutkati, vratilo se (što je mnogo važnije) kroz institucije i onako kako jeste – osumnjičene visoke funkcionere Dritanove URE.

Ono što je sigurno – odlazeći premijer sezonskog karaktera dobiće kontra krivičnu prijavu, za lažno prijavljivanje.

Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član