Bošković: Partijskim zaposlenjem, Čađenović demantovao samog sebe

Vladimir Čađenović je još jedan partijski funkcioner Demokrata koji je, kao i portparol te partije novoimenovani direktor EPCG Nikola Rovčanin, bez ikakvog iskustva u radu energetskog sektora, postao prvi čovjek CEDIS-a. Sam Čađenović je ukazivao i više puta osuđivao manjkavosti partijskog zapošljavanja, i kao opozicionar isticao sebe žestokim oponentom istog.

„Sa pravom se ukazuje na propuste objavljivanja oglasa koji traju jedan dan, jer govori da se radi o namještenim oglasima, što budi sumnju u partijsko zapošljavanje“, 11.10.2017. godine izjavio je Čađenović koji je juče do svoje fotelje došao nezakonitom podjelom funkcija po dubini partija nove parlamentarne većine.

„Najveće opterećenje preduzeća jeste poslušnost DPS-u, a ona se najbolje ogleda u partijskom zapošljavanju“, riječi su 20.07.2020. godine koje je izgovorio ovaj partijski oportunista.

Ovo su samo neki od licemjernih stavova koje je saopštavao iz opozicije, dok danas sa pozicije vlasti djelima demantuje samog sebe.

Čađenović je dokazao da mu riječ nije jača strana, ali isto tako i pokazao da je partijska knjižica najdragocjenije parče papira u njegovom životu koja služi za ostvarivanje ličnog prosperiteta.

Slobodan Bošković, odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član