Bošković: Kad galamite, tada vas je najviše strah, ovog puta – od izbora

Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u “Kristal” – takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu.

A kada galamite – kao sada – tada vas je najviše strah. Ovog puta – od izbora. A ja vam poručujem – doći će brže nego što mislite.

Lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike – no, mi drugo nijesmo ni očekivali. Neke frustracije su trajno neizlječive.

Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu.

Kao svjedok vremena, potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima. Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta – Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima.

Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član