Bošković: I bi još jedan press, i još jedna predstava

Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije – ni o čemu.

Jer kako drugačije nazvati press, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka. Ipak, dovoljno da provladini mediji to kasnije spinuju, po matrici koju su odavno razradili.

Na konkretno pominjanje moga imena u neprimjerenom kontekstu, od strane glavnog stand-up komičara u ovoj predstavi, imam da izjavim sljedeće:

Kao prvo, kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura, objasniću mu i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB.

Kao drugo, kad neko koristi poziciju vlasti da na ovakav način targetira ljude, obično se to neslavno završi po tog istog.

I kao treće, sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u ANB, uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja.

Predrag Bošković, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član