Bošković: DPS Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja

Izborom najpovoljnijeg ponuđača za nastavak izgradnje Bulevara Vili Branta na Zlatici, Odbor DPS-a Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja.

Pored gradnje višenamjenskog objekta sa primarnom djelatnošću Doma zdravlja i vrtića čija izgradnja ubrzo treba da počne i niza drugih manjih ali veoma važnih projekata koji olakšavaju svakodnevni život građana došao je na red i ovaj značajan infrastrukturni projekat.

Riječ je o dionici od raskrsnice sa Mosorskom ulicom do kružnog toka odnosno do skretanja za auto put. Veoma je bilo važno da se završi postupak koji je ostao na Zlatici u okviru završetka prve faze auto puta. Ovo je projekat koji dobija na značaju i koji pruža ne samo priliku ljudima sa śevera da se bolje povežu sa glavnim gradom ili da odu na svoja imanja i vikendice, već ima i ekonomsku perspektivu. Posebno je ovaj projekat važan za razvoj i unaprjeđenje poslovanja na Zlatici, što je jedan od ciljeva uprave Glavnog grada. Takođe otvaraju se nove mogućnosti za investitore, koji ovo mogu viđeti kao priliku za širenje poslovanja što bi direktno značilo otvaranje novih radnih mjesta.

Ova značajna investicija i vrijedan infrastrukturni projekat, značajno će olakšati život stanovnika ovog područja ali i svih onih građana koji budu prolazili ovom dionicom ili je koriste kao saobraćajnu vezu za druge gradove u Crnoj Gori.

Slobodan Bošković, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član