Boljević: Gospodo iz Borbe, pripremite se da nadležnim organima objasnite laži koje ste tendenciozno i zlonamjerno plasirali javnosti

Gospodo iz Borbe, nikada nijesam, niti ću se baviti iznošenjem mišljenja putem lažnih profila na društvenim mrežama. Ono što mislim saopštavam javno, stojeći iza svake riječi svojim imenom i prezimenom, to ste mogli zaključiti iz mojih javnih nastupa, kao i iz mojih oglašavanja putem medija i društvenih mreža. Svoju ideologiju ne mijenjam, niti se dodvoravam bilo kome koga smatram neprijateljem države Crne Gore i njenih antifašističkih tekovina.

Neću dozvoliti da se moje ime, kao i imena članova moje porodice, lažne informacije i foto-montirane fotografije “provlače“ kroz medije i obećavam vam da ću se potruditi da svi odgovorni budu adekvatno sankcionisani. Pripremite se da nadležnim organima objasnite kako ste, kako navodite “površnom pretragom” došli do laži, koje ste bez ikakve novinarske etike odlučili da  tendenciozno i zlonamjerno plasirate javnosti.

Oni koji su naručioci ovog napada na moj integritet, zajedno sa vašim priučenim novinarima-istraživačima, koji misle za sebe da su moralni barometar društva i da imaju pravo da optužuju i sude svima, imaće priliku da za svoje tvrdnje ponude dokaze pred nadležnim tužiocem. Ovakvo bavljenje novinarstvom i odsustvo odgovornosti za javno izgovorenu riječ je nešto što se može dešavati samo u truloj državi, ali na našu sreću, i tome će brzo doći kraj.

Miroslav Boljević, šef Kluba odbornika DPS-a u SO Zeta

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član