Boljević: Bojovićeve političke poruke su neozbiljne

Lijepa je politička vizija Rada Bojovića o daljoj sudbini demokratske borbe za građansku Crnu Goru. Nema problema, sjutra će se predsjednik Đukanović povući i prepustiti Bojoviću da vodi crnogorski blok.

Bojović je pravi političar, briljantan rukovodilac, takoreći ideal pravog političkog vođe. Kako je samo impresivna njegova sjajna karijera tokom koje je za tri decenije uradio – ništa. Izuzetak su njegovi nemjerljivi uspjesi u lutanjima od stranke do stranke, od pokreta do pokreta. Ipak, najdublji trag, ovaj istrajni politički borac, ostavljao je na kraju bitisanja u svakoj političkoj strukturi, impresivnim lamentiranjem o tome kako je beskrajno razočaran.

Nepotrebno je naglasiti da je značajna armija glasača uvijek pratila Bojovića, a od kojih su ogroman interes imale sve političke grupe u kojima je on djelovao. Rade Bojović dokazani je magnet za mase, mada vjerovatno ne postoji jedna jedina osoba, mimo njega, koju je svojim političkim djelovanjem za 30 godina motivisao da izađe na izbore i da glasa za opciju koju on zastupa.

U najkraćem, njegove političke poruke su najblaže rečeno – neozbiljne.  Posebno u ovako politički turbulentnim vremenima.

Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član