Bogdanović: Spletke i neistine neće pomoći našim oponentima da izbjegnu poraz na predstojećim lokalnim izborima

Pometnja koja vlada u redovima naših oponenata za sedam dana doživjeće vrhunac.

Nakon katastrofalnog vođenja i propasti dvije vlade, međusobnih mimoilaženja, debakla sa namjerom da dođu do potpisa podrške novom mandataru i očigledne umiješanosti u krađu zaplijenjenih cigareta, čeka ih sučeljavanje i sa stavom građana.

Sve informacije im, baš kao i nama, govore da će za sedam dana doživjeti poraz na lokalnim izborima, posebno tamo gdje čine sve ne bi li unizili rad ogovornih lokalnih uprava, ali i jedinstvene liste građanskih snaga.

Svjesni da građanima nemaju šta da ponude, posljednjih dana pokušavaju isključivo da spletkare i iznose neistine, ali ni to im ne polazi za rukom – taj će pokušaj proći jednako kao i onaj sa fotografijom od prije 30 godina.

Ipak, predstojeći neuspjeh biće i ključni – jer će to biti direktan odgovor građana, koji će im jasno kazati šta misle o njihovom antidržavnom i štetnom djelovanju, o njihovim malverzacijama i spinovima, ali i o tome ko ima njihovo povjerenje.

A kada se to dogodi, očekujemo od propale većine da se najzad pomire sa realnošću i pristanu na vanredne izbore. Jer, u nedjelju veče će bez pokrića ostati i njihova posljednja preostala neistina – ona da ih građani žele u foteljama.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član