Bogdanović: Pobijediće Milo Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

Tačno je sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore. To će biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje.

Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine.

Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti – za.

Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti.

Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju. Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode.

Nećemo im stajati na muku. A birači će im za sedam dana reći sve – pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član