Bogdanović: Nova internet prezentacija još jedan korak naprijed u pogledu reformi unutar DPS

Nakon cjelovitog rada, Demokratska partija socijalista danas svom članstvu i cjelokupnoj javnosti predstavlja novu internet prezentaciju.
Tim povodom generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je da je prezentacija uz moderniji dizajn, usklađen sa novim vizuelnim identitetom stranke, sada znatno funkcionalnija i informativnija, i da će kao takva predstavljati svojevrstan servis usmjeren ka još intenzivnijoj komunikaciji sa članstvom.

“Sajt će u još većoj mjeri u odnosu na prethodni biti namijenjen i medijima, tim prije jer ćemo na dnevnom nivou imati mnogo više informacija, ali i jer će novi servisi omogućiti direktnu komunikaciju sa funkcionerima naše stranke. Nova prezentacija će, uzevši u vid niz naprednih opcija, biti posebno važan resurs u svim predstojećim kampanjama – i to već od onih koje nas čekaju uoči predstojećih lokalnih izbora”, rekao je Bogdanović.

On je poručio da novi sajt predstavlja internet lokaciju koja će u potpunosti reprezentovati DPS, sve njene organe i aktivnosti, na detaljan način i krajnje temeljno, te izrazio svoje očekivanje da ubuduće bude još posjećeniji u odnosu na prethodni vremenski okvir.

“Unutarstranačke reforme proces su koji se ne tiče samo članstva i partijske strukture, već se one odnose i na promociju i na kanale komunikacije. Upravo zbog toga, izrada nove internet prezentacije još jedan je korak naprijed u pogledu reformi u Demokratskoj partiji socijalista”, zaključio je Aleksandar Bogdanović.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član