Bogdanović – Marsela: DPS posvećena i odlučna u realizaciji i odbrani nacionalnih interesa Crne Gore

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa novoimenovanom ambasadorkom Italije u Podgorici, Andreinom Marselom.

Tokom razgovora razmijenjeni su stavovi o društveno-političkim izazovima na unutrašnjem i međunarodnom planu, u okviru čega je ocijenjeno da je Italija značajan susjed i partner Crne Gore, što potvrđuje djelotvorna i snažna saradnja na dobrobit dva prijateljska naroda, ali i kontinuirana podrška Italije u demokratskom, ekonomskom i ukupnom razvoju Crne Gore.

Aleksandar Bogdanović je istakao da je Demokratska partija socijalista aktivnostima u prethodnom periodu potvrdila status najodgovornijeg političkog subjekta, koji je i sa pozicije vlasti i opozicije pokazao posvećenost i odlučnost u realizaciji i odbrani nacionalnih interesa.

Podsjetivši da je Demokratska partija socijalista i do sada praktikovala i pozivala na konstruktivan dijalog i bila ključni akter u prevazilaženju izazova na političkoj sceni Crne Gore, Bogdanović je ukazao da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto opredijeljena evropskim vrijednostima kao garantu očuvanja nacionalnih interesa Crne Gore, i u tom pravcu može biti partner svim akterima društva koji imaju isti cilj.

Ambasadorka Marsela je istakla da Italija prepoznaje važnost integracionih procesa Crne Gore i regiona, te izrazila uvjerenje da će se u skorije vrijeme stabilizovati političke prilike i na obostrano zadovoljstvo nastaviti dalje unaprijeđenje odnosa Italije i Crne Gore.

Demokratska partija socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član