Bogdanović: Krivokapiću, pozabavite se sopstvenim pravnim zastupnicima i alibijem za to što ste sa pozicije premijera radili u korist tuđih interesa

Više bi trebalo da Vas zabrine gdje ćete Vi otići poslije 14 mjeseci predvođenja devastacije države, komandovanja trovanjem i prebijanjem mirnih građana, pokušaja bezbjednosnog bušenja državnih službi, tajnog i organizovanog zaduživanja države, sramnog nepotizma i delegiranja državnih zadataka članovima porodice.

Da ne spominjem sve za šta Vas optužuju oni koji su Vas i izabrali – od šverca cigareta do pribavljanja koristi za familiju. I najgore, za vrijeme Vašeg mandata hiljade ljudi izgubilo je živote, jer ni Vi, kao osvjedočeni antivakser, ni Vaša ministarka nijeste brinuli o zdravlju građana već prvenstveno o svojim političkim karijerama.

Zato ako već razmišljate u kategoriji ko je čiji advokat, pokušavajući da kompromitujete nečiji rad, bolje bi Vam bilo da se pozabavite sopstvenim pravnim zastupnicima i alibijem za to što ste sa pozicije predsjednika Vlade Crne Gore sramno radili u korist tuđih interesa.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član