Bogdanović: Funkcioneri URA da prestanu sa zloupotrebom policije i dozvole svima da na miran i demokratski način izraze svoju političku volju

“Posljednjih dana u Ulcinju je primjetno pojačano prisustvo policije ali i nekih drugih struktura kojima rukovodi državni sekretar u MUP-u Rade Milošević, brutalno zloupotrebljavajući službe bezbjednosti za vršenje pritiska na članove i odbornike DPS-a”, rekao je generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović.

On je saopštio da nijesu vjerovali u informacije koje su i zadnjih dana stizale da Rade Milošević sprema zloupotrebu policije kako bi zaplašio aktiviste i odbornike DPS-a, ali da su se danas nažalost uvjerili u vjerodostojnost tih informacija.

“Na dan izbora je priveden jedan kandidat za odbornika i još par aktivista. Do ove  brutalne zloupotrebe sile očigledno je došlo jer su funkcioneri URA shvatili da ne stoje onako kako su očekivali u svom matičnom gradu”, rekao je Bogdanović.

On je konstatovao da vjerovatno zbog toga funkcioneri URA ne prezaju od bilo čega,  kako bi popravili to stanje.

“Poručujemo da smo tu, da se ne bojimo i nemamo šta da krijemo, samo insistiramo da se odmah prestane sa zloupotrebom policije i dozvoli svima da na miran i demokratski način izraze svoju političku volju”, zaključio je Aleksandar Bogdanović.

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar DPS Crne Gore    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član