Bogdanović: DPS sigurna u pobjedu, to dobro znaju i naši konkurenti

Demokratska partija socijalista nikada nije bila tako odlučna i sigurna na tragu pobjede kao što je to baš danas. Jednako kao i mi, to dobro znaju i naši konkurenti, a naročito oni koji njima upravljaju i zbog toga pribjegavaju nečuvenim manervima, nečasnim i manipulatorskim ali njima oduvijek svojstvenim. Sluge svih koji rade protiv Crne Gore, oni što već dugo trpe poraze gdje god se pojave, usamljeni sa promašenim ciljevima, protraćenim godinama, karikaturalni i odveć slomljeni izbornim porazima jako dobro znaju da poštenje i čast odavno nijesu nešto što mogu ponuditi građanima tokom ove izborne kampanje.

Besprizorni atak na iskonske i moderne vrijednosti Crne Gore samo je dokaz da za našu političku konkurenciju na čijem je čelu SPC nema donje granice. Oni znaju kako se spustiti ispod minimuma ljudskosti. Začaureni u sopstvenoj ispraznosti, zarobljeni u prošlim vremenima nikada neće shvatiti da crnogorski građanin takve oduvijek prezire.

Baš tog je razlog zbog kojeg ćemo i ovog puta pobijediti, najubjedljivije do sada. Ovi su izbori za nas naročito specifični. Osim što kao i uvijek imamo najbolji program, prvi put se dešava da na njima nemamo konkurenciju. Oni što je trebalo da budu naši oponenti, sami su sebe prekrižili i kao učesnike izbora i kao ličnosti.

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član