AŽ DPS: Stanislava Bošković izabrana za predsjednicu Alijanse žena u Danilovgradu, aktivizam žena u izazovnim vremenima višestruko značajan

Nedavno konstituisan Opštinski odbor Alijanse žena DPS Danilovgrad je održao sjednicu na kojoj je izabrano rukovodstvo ovog partijskog organa.

Za predsjednicu imenovana je Stanislava Tanja Bošković, dugogodišnja članica Demokratske partije socijalista kao i bivša predsjednica Ženske alijanse u Danilovgradu.

U svom obraćanju, ona je izrazila zahvalnost na ukazanom povjerenju i naglasila da joj je velika čast da u ovako osjetljivom društveno-političkom trenutku bude angažovana na čelu Opštinskog odbora AŽ DPS Danilovgrad.

“Demokratska partija socijalista ima istorijsku ulogu da Crnu Goru odbrani i vrati na put prosperiteta i budućnosti. Sve mi zajedno moramo učiti sve što je neophodno da bi doprinijele dobrim izbornim rezultatima, uz energiju koju samo žene mogu dati”, zaključila je ona.

Stanislava Tanja Bošković je rođena 25.08.1957. godine u Podgorici. Završila je Pravni fakultet na Univerzitetu Crne Gore. Sekretarka je Skupštine opštine Danilovgrad. Članica je Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Danilovgrad.

Novo rukovodstvo ovog partijskog organa čine i potpredsjednica dr Anđela Mitrović i sekretarka mr Sandra Keković.

Na održanoj sjednici, pored pomenutih, izabrane su i članice Izvršnog odbora AŽ DPS. Taj sastav čine: Zorica Kovačević, mr Slađana Pavlović, Nataša Vuletić, Nada Bajović, Marija Popović, Dejana Brajović, Andrijana Radenović Šćepanović, Marija Keković i Milena Radulović.

Alijansa žena DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član