AŽ DPS: Sandra Obradović na čelu Alijanse žena DPS Berane, važno da se ženama povjere rukovodeće pozicije

Na održanoj sjednici Opštinskog odbora Alijanse žena DPS Berana, jednoglasno je za predsjednicu izabrana Sandra Obradović. Njen izbor dolazi nakon šestomjesečnog doprinosa Milijane Vučeljić Golubović radu ove organizacije.

U svom obraćanju prisutnima, novoizabrana predsjednica Sandra Obradović zahvalila se na povjerenju i iskazala čast i zadovoljstvo da je dio državotvorne partije koja pokazuje da cijeni doprinos žena te aktivno radi na njihovom društveno-političkom osnaživanju.

Prisutnima se na sjednici obratila i Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora DPS Berana i koordinatorka ispred Predsjedništva AŽ DPS Crne Gore koja je podvukla značaj povjerenja ženama na ključnim pozicijama, naročito na lokalnom nivou, a u čemu je Demokratska partija socijalista svojevrsni primjer.

“Naše žene su hrabre i odlučne da u svakom momentu odbrane civilizacijske vrijednosti koje crnogorsko društvo čine evropskim, multinacionalnim, antifašističkim i sekularnim”, dodala je ona.

Sandra Obradović je rođena 1967. godine. Završila je Filozofski fakultet u Nikšiću i zaposlena je u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Beranama, kao profesorica razredne nastave. Učesnica je brojnih seminara iz oblasti prosvjete i obrazovanja. Udata je i majka je dvoje djece.

Opštinski odbor Alijanse žena DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član