AŽ DPS: Podrška Vestminsterske fondacije za demokratiju politički aktivnim ženama DPS-a na lokalnim izborima

Novoizabrane predsjednice, koordinatorke i delegirane članice Alijanse žena Demokratske partije socijalista iz trinaest crnogorskih gradova učestvovale su u obuci koja je održana 20. i 21. februara, namijenjena ženskim forumima političkih partija, u organizaciji kancelarije Vestminsterske fondacije za demokratiju u Crnoj Gori. Fokus obuke je bio pružanje podrške za izradu strateškog plana prije predstojećih lokalnih izbora, a koji bi trebao i nakon toga biti koristan.

Obuku je vodila međunarodna ekspertkinja Stefani Lin sa bogatim iskustvom u procesu uključivanja žena u politici, potencijalnih kandidatkinja na lokalnim izborima, te u razvoju političkih kampanja. Nacionalna ekspertkinja Aleksandra Gligorović pružila je podršku tokom procesa izrade plana kao i tokom naknadnih konsultacija sa učesnicama obuke.

Razvoj potencijala naših članica i lokalnih liderki kroz kontinuiranu edukaciju te jačanje kapaciteta lokalnih odbora je, takođe, jedan od strateških ciljeva Alijanse žena DPS-a. Podrška Vestminsterske fondacije za demokratiju političkom aktivizmu Alijanse žena je značajna i veoma važna i u okviru unutarpartijske reforme koje je Demokratska partija socijalista pokrenula.

Alijansa žena DPS Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član