AŽ DPS: Izabrano novo rukovodstvo Alijanse žena DPS u Bijelom Polju, kroz brojne projekte nastaviti podršku razvoju ženskog preduzetništva

Juče je u Bijelom Polju održana druga sjednica Opštinskog odbora Alijanse žena DPS Bijelo Polje kojoj su prisustvovale predsjednica i potredsjednica AŽ DPS Crne Gore, Drita Llolla i Nemša Omerhodžić.

Obraćajući se prisutim članicama, predsjednica AŽ DPS Drita Llolla je istakla značaj većeg učešća žena u političkom životu te naglasila da Alijansa žena će biti podrška svim društveno-angažovanim ženama kao platforma za njihovo djelovanje ali i dalje usavršavanje kroz proces kontinuirane, neformalne edukacije.

Da će Opština Bijelo Polje kroz realizaciju raznih projekata podržati žene i mlade da se ekonomski osnaže kroz preduzetništvo, saglasna je bila potpredsjednica AŽ DPS Nemša Omerhodžić, i pozvala ih da se uključe u ponuđene programe za razvoj sopstvenog biznisa i jačanja ekonomske nezavisnosti.

Izborom potpredsjednice i sekretarke ovog organa, kao i novog saziva Izvršnog odbora kojeg sada čine 30 uglednih, istaknutih članica naše partije, reforma partijske infrastrukture Alijanse žena DPS u Bijelom Polju praktično je u potpunosti zaokružena.

Za potpredsjednicu Opštinskog odbora AŽ DPS Bijelo Polja imenovana je Elza Numanović, a dok je funkcija sekretarke povjerena Sanji Bojović.

Alijansa žena DPS Bijelo Polje 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član