AŽ DPS: Dragana Mitrović izabrana za predsjednicu AŽ Budva, održana prva aktivnost Opštinskog odbora povodom Svjetskog dana zdravlja

Alijansa žena DPS Budva je u susret Svjetskom danu zdravlja u hotelu „Avala“ održala predavanje na temu prevencije bolesti i unaprijeđenja zdravlja žena.

Pozdravni govor je održala novoizabrana predsjednica Opštinskog odbora Alijanse žena DPS Budva, Dragana Mitrović koja je istakla da je cilj aktivnosti Alijanse da okupi žene Budve, motiviše ih da se posvete svom zdravlju, obrazovanju ali i osnaži da se bolje upoznaju i podrže jedna drugu.

“Želimo da damo ženama prostor da osjete sopstvenu snagu i ispričaju svoje priče. Vjerujemo da žene koje rade zajedno mogu donijeti mir i prosperitet našoj Crnoj Gori”, zaključila je ona.

Cilj ovog predavanja je bilo informisanje žena o dostignućima iz oblasti medicine koja podižu kvalitet života i zdravlja žene, kao i promovisanje zdravih pristupa u životu koji unaprijeđuju zdravlje žene. Prezentacije na teme “Prevencija je zlatni standard” i “Savremene metode bezbolnog porođaja” održale su dr Sanja Šćekić i dr Vesna Nišavić.

Predavanje je okupilo veliki broj žena što dodatno potencira važnost saradnje na teme koje se tiču životnog standarda građana. Kao gošće, prisutne su bile i predstavnice Građanske inicijative “21. maj”, kao i političkih partija Liberalne partije, SD, SDP, URA-e.

Ovo je prva aktivnost Opštinskog odbora Alijanse žena DPS u Budvi nakon nedavno održane konstitutivne sjednice gdje je za predsjednicu izabrana Dragana Mitrović.

Dragana Mitrović (rođena Lješković) rođena je 1965. godine u Nikšiću. Filozofski fakultet je završila u Nikšiću, smjer istorija i geografija. Od 1991. godine predaje predmet istorija i geografija u “Drugoj osnovnoj školi” u Budvi. Rad sa djecom je za nju neiscrpan izvor energije i društveno koristan rad u funkciji adekvatnog razvoja i pomoći koja im je neophodna.

Podsjećamo da je dobitnica prestižne nagrade “Oktoih” 2016. godine za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja.

Majka je dvoje djece, Varje i Slavena.

Alijansa žena DPS Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član