Arsović: ​Koalicija za kameno doba nastavlja da iznosi neistine

Koalicija za kameno doba nastavlja da iznosi neistine kada su u pitanju upravljanje gradskim stadionom i podrška Glavnog grada FK Budućnost. Po ko zna koji put oni pokušavaju da ubijede građane da više vjeruju njihovim jeftinim manipulacijma nego sopstvenim očima. Dakle, Gradska uprava se ni u jednom trenutku nije miješala u stručnu i profesionalnu dimenziju funkcionisanja kluba, jer to po Statutu to pravo pripada upravi Kluba, menadžmentu i stručnom štabu.

Očigleno im smeta što je Glavni grad kao većinski vlasnik Kluba, FK Budućnost omogućio besplatno korišćenje stadiona na period od 99 godina. Takođe, Glavni grad je uložio i kontinuirano ulaže značajna sredstva u održavanje stadiona i prateće infrastrukture, što FK Budućnost svakako ne bi bio u mogućnosti. Sagradili smo sjevernu i južnu tribinu, rekonstruisali travnatu podlogu i ugradili novi drenažni sitem sa automatskim sistemom za navodnjavanje, zaštitne mreže na južnoj i sjevernoj tribini, svlačionice i savremenu rasvetu po svim standardima UEFA i FIFA za održavanje međunarodnih utakmica.

Prestižne inostrane kompanije intenzivno rade na izradi finalnog Idejnog rješenja istočne tribine koje će opredijeliti budući izgled gradskog stadiona i stvoriti uslove za njegovo funkcionisanje na održiv način.

Pored toga, Glavni grad je besplatno obezbijedio i tri urbanističke parcele na Starom Aerodromu za trening kamp Kluba, a ulaganja su bila usmjerena i na izgradnju potpuno novog terena sa prirodnom travom koji predstavlja značajan iskorak za kvaliteniji i efikasniji profesionalni rad FK Budućnost.

 U narednom periodu, u saradnji sa FSCG, izvršićemo rekonstrukciju gradskog stadiona u vrijednosti od million eura, koja podrazumijeva postavljanje novih ulaznih kapija na svim sektorima stadiona, uvođenje sistema elektronskog očitavanja ulaznica, zamjenu postojećih stolica, poboljšanje uslova za rad novinara, kao i, ukoliko se za tim ukaže potreba, nadogradnju postojećeg video nadzora.

Dakle, sve vrijeme unazad nije izostala podrška Glavnog grada niti u jednom segmentu kada je u pitanju upravljanje Gradskim stadionom i bezrezervna podrška FK Budućnost, što jedino bezuspješno pokušavaju da obezvrijede i podcijene predstavnici kolalicije  URA – Demokrate. Sigurni smo da će kao i uvijek do sada građani na adekvatan način vrjednovati njihovu navodnu brigu za FK Budućnost i ostale simbole našeg grada kojih se sjete samo uoči izbora.

Vladan Arsović, kandidat za odbornika liste “ Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član