Anđušić: Nakon najave o formiranju partije, Spajić i Milatović zloupotrebom državnih resursa krenuli u kampanju

Samo dan nakon što je ekspertski dvojac Spajić – Milatović najavio osnivanje političke partije, već je krenuo u kampanju i to iz Dubaija.

Međutim, nije problem u toj njihovoj odluci i namjeri, već u samom načinu da to rade zloupotrebom državnih resursa sa pozicije ministarske funkcije koju vrše u tehničkom mandatu.

Poslije predloženog i usvojenog populističkog programa nazvanog “Evropa sad”, vjerovatno im je iz beogradske konsultantske PR agencije savjetovano da je neophodno da se građanima jave sa ove egzotične destinacije odakle bi se predstavili da navodno rade i djeluju u cilju ostvarivanja državnih interesa.

Nego, koliko su i kako brinuli o standardu građana pokazali su tako što su onakvim budžetom, povećanjem cijena, vezali omču o vrat Crnoj Gori, i državu zarad svog kratkoročnog rejtinga gurnuli ka provaliji i ekonomskom sunovratu.

Izvjesno je samo jedno a to je da će se iz državne kase platiti računi sa ove putašestvije i lične promocije odlazećih ministara. I tako kako je nemaran i neznaven rad odlazećih ministara građanima pristigao na naplatu i državu koštao mnogo, isto tako će i njima dvojici stići kazna za sva perfidna činjena i brojna nedjela koja su počinili za prethodnih godinu i po dana svog ministrovanja.

Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član