Anđušić: Kakva Vlada – takav i odnos prema poljoprivrednicima

Među svim problemima koje je izazvala aktuelna Vlada, za jedan koji naročito i direktno pogađa veliki broj građana odgovoran je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović. Valjda se ugledajući na predsjednika Vlade i kolege iz drugih resora, proteklih sedmica i on je nastojao da se ne bavi svojim poslom.

Od poljoprivrednika do stočara, sezona je za sve uveliko počela. Samo nije, prvi put u istoriji, za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Umjesto agrobudžeta i drugih vidova podrške, crnogorski poljoprivrednici od resornog su ministra dobili cinizam i galamu iz skupštinskih klupa.

Znajući koliko za znatan dio poljoprivrednih proizvođača znači podrška države, krajnje smo zabrinuti njihovim zanemarivanjem i potpuno pasivnim odnosom Vlade.

Umjesto toga, ministar sa saradnicima obilazi ekstremističke grupe po Crnoj Gori i promoviše njihove odjevne artikle, što nas – nakon svega što je ova Vlada priređivala građanima – i ne čudi.

Kakva Vlada – takav i odnos prema poljoprivrednicima, čija djelatnost nije spremna da čeka na usvajanje sad već legendarnih budžetskih dokumenata, bez kojih će Crna Gora, kako je krenulo, dočekati i kalendarsku polovinu godine.

Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član