Anđušić: Još jedan ćorak u spinovanju MANS-a i Vanje u liku Krivokapića i Abazovića

Manipulisanje i skretanje sa suštinskih političkih problema ovaj put je dovelo do novog pokušaja reciklaže starih ostrašćenih, očajničkih pokušaja MANS-a i njihovih pomagača u namjeri da diskredituju predsjednika Đukanovića po svaku cijenu.

Navodima koji su sinoć saopšteni iz kabineta Predsjednika nema se šta dodati, a činjenica da su oni ranije predočeni i NVO ekspozituri aktuelne vlasti, koja ih je predstavila kao rezultat “svog istraživanja” sasvim dovoljno govori o njihovim namjerama. 

A namjera je da bude napravljena orkestrirana predstava za javnost kako bi Građanskom pokretu URA bio obezbijeđen alibi za ulazak u Vladu sa Demokratskim frontom. Jer, takvu tanku većinu na okupu drži isključivo mržnja prema Predsjedniku i DPS – na koju i ovoga puta igraju.

Ipak, još jednom su se spotakli i pali. Samo su objelodanili da Predsjednik, ni u vrijeme kada nije bio ni na jednoj državnoj funkciji, nije imao nikakvih finansijskih transakcija koje bi da mu imputiraju u “svojim otkrićima”.

Šta tek reći o prećutkivanju činjenice da se ime predsjednika Đukanovića ne pominje ovim povodom u renoniranim zapadnim medijima.

Sve u svemu, u spinovanju nije pomogla MANS-u ni Vanjina posluga u liku Krivokapića i Abazovića. Još jedan ćorak koji će brzo prekriti zaborav.

Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član