Anđušić: Dijaspora temelj savremene multietničke i multikonfesionalne Crne Gore

Pojedini portali objavili su juče izmišljenu informaciju o navodnoj evidenciji birača iz dijaspore, insinuirajući da se iza svega krije izborna kombinatorika.

Perfidnim saopštenjima, koje plasiraju u kvazimedijima, bez navođenja izvora i dokaza, naši politički protivnici žele da poremete odnose  Crne Gore i dijaspore, da obeshrabre sve u zemlji i inostranstvu koji vole svoju državu. Njima je jasno da su crnogorski državljani koji su rasuti po svijetu temelj savremene multietničke i multikonfesionalne Crne Gore, i da upravo udarajući po dijaspori udaraju po našim temeljima.

Siguran sam da će ljudi u dijaspori razumjeti šta je u pitanju i da neće podleći njihovim prijetnjama i pritiscima. Posebno prijetnjama da će ih, a šta drugo umiju, denuncirati organima bezbjednosti zemalja u kojima rade, zato što vole svoju državu, čijoj su obnovi dali neprocjenjiv doprinos. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Zaista smatram da ovakvi perfidni pokušaji neće uticati na naše ljude, ma gdje da su. Mi im poručujemo da u ovim uslovima pandemije koronavirusa prije svega čuvaju svoje zdravlje, a u našoj zajedničkoj državnoj kući čekamo ih uvijek raširenih ruku.

Mihailo Anđušić, kandidat za poslanika sa liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član