Anđušić: Crna Gora je od 1945. slobodna, a Krivokapić je jedino Vladu oslobodio dostojanstva i kredibiliteta

Razapet između klečanja i redovnih sastanaka sa čelnicima eparhija, predsjednik Vlade je u preostalom vremenu počeo da izigrava turoperatora koji – sudeći po pismu koje koristi – i nije orijentisan prema širim tržištima.

Turistima poručuje da je Crna Gora slobodna. Tako je od 1945. osim ako se ne držimo Krivokapićeve ideologije prema kojoj je poraženi kvislinški pokret zapravo bio – oslobodilački. Međutim, ako Krivokapić poručuje da je Crna Gora slobodna od investitora – onda najzad počinje da govori istinu.

Na plažama su do juče rado viđeni bili visokoplatežni gosti iz svih krajeva svijeta, danas se nalaze improvizovani “sve za jedan euro” štandovi, a klijentela na pjeni od mora nesmetano raspaljuje roštilj.

Tamo gdje su do juče vrijeme provodila neka od najznačajnijih imena globalne kulture i sporta, danas se poklanjaju objekti crkvi, koji joj nikad nijesu ni pripadali.

Tamo gdje su do juče slijetali avioni najprestižnijih kompanija, danas domaći prevoznik održava linije bez jednog jedinog putnika.

Tamo gdje su do juče globalne zvijezde privlačile publiku iz čitave Evrope, danas se otkazuju festivali.

Tamo gdje su do juče gradovi pomagali jedni drugima u sezoni, Krivokapićevi istomišljenici kače transparente – “Cetinjani nijeste dobro došli”.

Tamo odakle su nam do juče dolazile stotine hiljada turista, danas akteri iz vlasti šalju poruku kako je riječ o “terorističkoj” državi, ultimatumima i zatvaranju granica.

Osim turizma, oslobađa Krivokapićeva vlast još mnogo toga. Crnogorske će poljoprivrednike, po svemu sudeći, osloboditi stoke i želje da se bave tom djelatnošću. Forsiranjem promašenih “diplomatskih” kadrova oslobodiće nas i dobrosusjedskih odnosa. Baš onako kako je svojim klečanjem i neistinama oslobodio Vladu koju predvodi dostojanstva i kredibiliteta.

Mihailo Anđušić, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član