Adžić: Umjesto da Uprava za sport i mlade pruži podršku rukometašima, ona im dodatno smanjuje budžet za 20 000 eura

Ekspertski kadrovi Vesne Bratić, nastavljaju sa ostvarivanjem svog cilja, a to je  zaustavljanje razvoja svega što čini identitet ove države. Svakako u tu kategoriju spadaju i sportisti, koji po svijetu pronose slavu naše države i predstavljaju je u najboljem svijetlu. Tako je u maniru sramotne prakse svog ministarstva, direktor Uprave za sport i mlade Marko Begović crnogorskim rukometašima plasman na Svjetsko prvenstvo čestitao dodatnim smanjenjem budžeta?!

Umjesto da Uprava za sport i mlade pruži dodatnu podršku rukometašima za niz uspjeha kojima se raduje cijela Crna Gora, ona zahvalnost najboljim ambasadorima  naše države pokazuje kroz dodatno smanjenje budžeta za 20 000 eura. 

Ovakav odnos resornog ministarstva prema sportu koji je Crnu Goru doveo do pozicije da bude domaćin jedne grupe Evropskog prvenstva za rukometašice, je u najmanju ruku sramotan.

U krajnjem, Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore poručuje da uprkos svim opstrukcijama koje trpe, „lavovi“ će nastaviti da, u ime osjećaja ljubavi prema domovini, za koji su oni koji ih opstruiraju očigledno osakaćeni, na terenu ostavljaju srce za boje Crne Gore. U našoj partiji će uvijek imati najvatrenije navijače na putu do njihovih novih podviga kojima ćemo se ponositi!

Danilo Adžić, član Glavnog odbora SM DPS Crne Gore i predsjednik Komisije za sport i zdrave stilove života SM DPS Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član