Adrović: Petnjičani pokazali da cijene odnos DPS-a i predsjednika Đukanovića prema njihovom gradu

Na lokalnim izborima građani Petnjice su većinskom podrškom listi naše partije iskazali poštovanje prema našem prethodnom radu i prema predsjedniku  Đukanoviću.

Podsjećanja radi predsjednik Đukanović je sve što je obećao našem gradu ispunio što su građani Petnjice  cijenili i to nagradili podrškom politici naše partije kako na ovim tako i na svim prethodnim izborima.

Izborni rezultat je pokazao da je naš program najrealnija i najbolja opcija za nastavak razvoja našeg grada.

Posebno nas raduje što ni odlazak pojedinih članova naše partije na druge liste nije pokolebao građane da nam daju ovako veliku podršku.

Petnjičane nijesu mogli prevariti oni politički subjekti koji su obećavali brda i doline kako bi pridobili njihove glasove da vode naš grad stramputicom kao što danas vode Crnu Goru.

Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori.

Nemamo vremena za slavlje, moramo da nastavimo da razvljamo naš grad kako bi se stvorili što bolji uslovi za život i ostanak građana u Petnjici.

Posebno sam ponosan što sam predsjednik Opštinskog odbora Petnjica koji čine vrijedni ljudi koji drže datu riječ.

Ovu priliku koristim da se posebno zahvalim predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću bez koga svi naši uspjesi i dobijanje statusa opštine, ne bi bili mogući.

Mehmed Adrović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Petnjica  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član