Abdić: Odgovor na napad Aleksandra Sekulića – Nemojte ljudi, ako boga znate!

Aleksandar Sekulić javnosti je do sada, uglavnom, bio poznat kao osoba koja je bila zadržana u policiji zbog sumnje da je član kriminalne grupe koja je prala novac.

Sada je, po dubini i ekspertski, izabran za direktora Direktorata za digitalno zdravlje pri Ministarstvu zdravlja.

S pravom, Sekulić je tokom karijere bio muzički urednik jednog radija, potom tehnički urednik jednih novina i onda je nanizao nekoliko funkcija u svojoj stranci. U kojoj je, takođe, značajan faktor. Priprijetio je lideru Milanu Kneževiću da će ga smijeniti ako bude popustljiv prema Dritanu Abazoviću. I – hop, Sekulić je, valjda radi mira u kući, postao direktor direktorata u ministarstvu koje (treba da) štiti javno zdravlje.

Taj Sekulić, sa ovakvim referencama dao je sebi za pravo da u saopštenju/napadu 23. februara govori o sposobnostima Sanje Damjanović, koja je doktorirala i predavala fiziku na univerzitetu u Hajdelbergu i dio je tima Instituta CERN u kojem su okupljeni najbolji fizičari svijeta.

Taj i tako kvalifikovani Sekulić smatrao je da ima pokriće i da Jevtu Erakoviću, ljekaru specijalisti neurologije koji je za upravljanje Kliničkim centrom tokom pandemije dobio odlične međunarodne ocjene, objasni kako se, ustvari, treba boriti protiv COVID 19.

Prava slika nove vlasti. Kada muzički urednici uče vrhunske stručnjake kako se stiču sposobnosti, a ljekare kako se boriti protiv pandemije čudi li što je Stejt Dipartment svrstao Crnu Goru, po uspješnosti borbe sa COVID 19, rame uz rame sa Avganistanom, Irakom i Bocvanom, kao jedinu evropsku zemlju za koju je izrečena crvena mjera potpune zabrane putovanja. Posljedica je to i činjenice da broj oboljelih u ostatku svijeta, konačno, rapidno opada, a u Crnoj Gori dramatično raste. Posljedica je to, nažalost, i zastrašujuće činjenice da je broj umrlih od virusa dupliran od dolaska nove vlasti.

Zato Sekuliću i njegovim istovrsnicima iz vlasti sve više ljudi poručuje – Nemojte ljudi, ako boga znate!

Prim dr sci med Nermin Abdić, član Predsjedništva DPS-a i spec. ortopedske hirurgije i traumatologije

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član