DPS

Opštinski odbor Berane

 
Dalibor Šćekić
Dalibor Šćekić
Aleksandra Zečević
Aleksandra Zečević
Draško Došljak
Draško Došljak
Gordana Đukić
Gordana Đukić
Nada Stanišić
Nada Stanišić
Radoš Raičević
Radoš Raičević
Blažo Piper
Blažo Piper
Ferid Mulić
Ferid Mulić
Ervin Mandžukić
Ervin Mandžukić
Branislav Brano Lutovac
Branislav Brano Lutovac
Milena Kljajić
Milena Kljajić
Marina Kiš
Marina Kiš
Milan Golubović
Milan Golubović
Ivan Božović
Ivan Božović
Spomenka Đalović
Spomenka Đalović
Milorad Miško Barjaktarović
Milorad Miško Barjaktarović
Radoje - Željko Babić
Radoje - Željko Babić
Budimir Dabetić, predsjednik Opštinskog odbora
Dabetić Dr Budimir je rođen 24. 09. 1961. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama. Diplomirao na Medicinskom fakutetu u Beogradu, 1986. godine. Specijalistički ispit iz ortopedije sa traumatologijom završio 1995. godine. Od 1987. godine zaposlen u Opštoj bolnici Berane za čijeg je direktora imenovan 2008. godine. Član GO DPS Crne Gore u tri saziva, član OO i IO OO DPS Berane od 1997. godine, koordinator u MO DPS „Budimlja”. Crnogorac. Oženjen. Otac dvoje djece.
Drago Čantrić
Čantrić Drago je rođen 24. 12. 1950. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Prištini na Odsjeku za ruski jezik i književnost. Radio je kao nastavnik ruskog jezika u beranskim osnovnim i srednjim školama. Obavljao je funkciju pomoćnika direktora, a kasnije i direktora JU OŠ «Radomir Mitrović» u Beranama. U oktobru 1998. je imenovan za direktora JU Gimnazije «Panto Mališić» u Beranama i na toj funkciji se nalazio do oktobra 2006. godine. Poslanik u Skupštini Crne Gore. U periodu 2003-2006. je bio poslanik u Skupštini Državne zajednice Srbija i Crna Gora. Član OO i IO OO DPS Berane i MO DPS „Budimlja“ u više saziva. Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore u Beranama bio je od 2003-2011. godine. Životni moto – poruka: Ključ uspjeha je u znanju, stručnosti i obrazovanju. Govori ruski jezik. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen je i ima troje djece.
Vuka Golubović
Golubović Vuka je rodjen 28. 01. 1957. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio u Beranama. diplomirao na Pravnom fakultetu u Skoplju. Prvi radni angažman imao je u FK ''Ivangrad' na poslovima generalnog sekretara. Nakon toga, radio je u Sekretarijatu za finansije Izvršnog vijeća Crne Gore, a zatim u Upravi prihoda na poslovima savjetnika. Obavljao je dužnost načelnika za utvrđivanje i naplatu prihoda, a poslije tih poslova preuzima rukovođenje Finansijskom policijom za opštine Berane, Andrijevicu, Plav i Rožaje. Nakon toga, prelazi za direktora Poreske uprave - fiilijala Berane.Bio je predsjednik Upravnog odbora ŠIP „Polimlje“- Berane i predsjednik Upravnog odbora u jednom segmentu ,,Agrokombinata’’. Predsjednik Opštine Berane od 2006. godine. Član Partije od osnivanja. Član OO i IO OO DPS Berane od 1997. godine, GO DPS Crne Gore od 2002. godine. Životni moto – poruka: Profesionalan odnos prema radnim zadacima, neposredan i komunikativan odnos sa građanima i njegovanje tradicionalnih crnogorskih vrijednosti. Crnogorac. Oženjen. Otac troje djece. Živi u Beranama, na Buču, u porodičnoj kući.
Fahrudin Hadrović
Hadrović Dr Fahrudin - Faka je rođen 01. 01. 1958. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, 1982. godine, gdje je završio i specijalizaciju iz Interne medicine, 2001. godine, i subspecijalizaciju iz Nefrologije, 2011.godine. Na kraju je izrade magistarskog rada iz medicine – nefrologije u Beogradu. Od maja 1982. godine radi u zdravstvu Berana (sa prekidom od godinu dana – JNA – Škola rezervnih oficira, sanitetska u Beogradu). Od novembra 2008. godine zaposlen u Skupštini Crne Gore – poslanik. Član GO DPS Crne Gore u tri saziva, OO i IO OO DPS Berane, koordinator u MO DPS „Stari Grad”. Životni moto – poruka: Upornost, istrajnost i stalno učenje i obrazovanje su činjenice koje dovode do rezultata, a disciplina i stručnost na radnom mjestu su za dobro pojedinca ali i društva u cjelini, rezultati proizilaze iz svega ovog. Porodica je stub podrške svakom čovjeku. Bošnjak. Služi se njemačkim i engleskim jezikom. Oženjen. Supruga ljekar. Ima dvoje djece studentskog uzrasta. Živi u Beranama.
Veselin Stanišić
Stanišić mr Veselin - Vesko je rođen 23. 09. 1960. godine. Završio medicinski fakultet – hirurg. Magistar medicinskih nauka. Doktorant na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Zaposlen u Opštoj bolnici Berane – hirurško odjeljenje. Član DPS od osnivanja, 1991. godine. Član OO i IO OO DPS Berane od 1997. godine. Član GO DPS Crne Gore od 2003. godine, odbornik u Skupštini Opštine Berane od 1998. godine i predsjednik Kluba odbornika DPS od 2007. godine. Član i koordinator MO DPS „Beranselo”. Životni moto - poruka: - Jačanje sopstvene odgovornosti i kontinuirano usavršavanje. - Vladavina prava. - Jačanje crnogorskog nacionalnog identiteta. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen. Otac dvoje djece.
Vojislav Došljak
Došljak Vojislav je rođen 21. 08. 1955. godine. Završio srednju školu. Od 1973-1978. godine radio u fabrici „Polimka”; od 1978-1980. godine bio predsjednik omladine Ivangrada; od 1980-1982. godine  bio sekretar republičke konferencije SSO Crne Gore; od 1983-1987. godine bio predsjednik Sindikata Ivangrada; od 1988-1990. godine predsjednik OK SSRN Ivangrad; od 1990-1999. godine radio u komercijali DP „Moravka” iz Leskovca, a od 1999. godine, i dalje, sekretar IO OO DPS Berane. Član OO DPS Berane od 1997. godine. Sekretar IO OO DPS Berane od 1999.  godine  i dalje. Životni moto – poruka: Profesionalan odnos prema radnim zadacima, posvećenost tradicionalnim crnogorskim i porodičnim vrijednostima i korektan odnos sa ljudima bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost. Posebno ističe vrijednosti koje se odnose na drugarstvo, moral i solidarnost. Crnogorac. Živi u Beranama, u porodičnoj kući. Oženjen. Otac dvoje djece.
Jovan Komatina
Komatina Jovan je rođen 09. 08. 1963. godine. Posjeduje visoko obrazovanje. Radio u Centru za socijalni rad. Sada je direktor JPU „Radmila Nedić” u Beranama. Član OO i IO OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Život ima lijepu i drugu stranu. Crnogorac. Oženjen. Živi sa suprugom i djecom u Beranama.
Vujica Ljubić
Ljubić dr Vujica
Vesko Bubanja
Bubanja Vesko je rođen 07. 12. 1963. godine. VSS – diplomirani inženjer menadžmenta, – mašinski inženjer Ranije radio u fabrici „Imako” u Bijelom Polju. Izvršni je direktor „Auto-moto društva Berane”. Član OO i IO OO DPS Berane kao i član MO DPS „Beranselo”. Životni moto – poruka: Rad, red i disciplina. Crnogorac. Oženjen. Otac tri sina.
Darko Mališić
Darko Mališić
Faruk Pačariz
Pačariz Faruk je rođen 03. 02. 1956. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama, a ekonomski fakultet u Sarajevu, 1978. godine. RADNO ISKUSTVO - finansijski direktor u „Fabrici celuloze i papira” i „Agropolimlju” - direktor Opštinskog fonda za gradjevinsko zemljište - komercijalni direktor Fabrike papira „Beranka” - izvršni direktor Fabrike papira „Beranka” i ŠIK „Polimlje” - direktor JP „Vodovod i kanalizacija” od 2006. godine. Član OO i IO OO DPS Berane u više saziva. Musliman.
Saša Pešić
Pešić Saša je rođen 07. 11. 1967. godine. Diplomirao je na Elektro-tehničkom fakultetu u Podgorici, odsjek energetika. Zaposlen u „Elektroprivredi Crne Gore” A.D. Nikšić na radnom mjestu direktor „Elektrodistribucije Berane”. U ranijem periodu obavljao poslove šefa Odjeljenja za eksploataciju i upravljanje. Član GO DPS Crne Gore, OO i IO OO DPS Berane, koordinator MO DPS „Novo Naselje” i odbornik u Skupštini Opštine Berane. Životni moto – poruka: Sreću nećete pronaći dok vam cilj ne postane jasan i uvijek pred očima. Crnogorac. Služi se francuskim i engleskim jezikom. Oženjen i ima dvoje djece.
Milonja Veljić
Milonja Veljić
Ranko Raičević
Raičević Ranko je rođen 11. 12. 1955. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Radio u GP „Jugoprevoz” Berane od 1983-2006. godine na poslovima i radnim zadacima direktora. Od 2006. godine radi kao menadžer Opštine u Opštini Berane, a 2010. godine biva imenovan za potpredsjednika Opštine. Član OO i IO OO DPS Berane. Bio u tri zadnja saziva GO DPS Crne Gore. Životni moto - poruka: Znanje – dogovornost – tradicionalne i porodične vrijednosti. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen i otac troje djece.
Vesna Novović
Novović Vesna je rođena 05. 04. 1965. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo u Beogradu i stekla zvanje diplomirani ekonomista – menadžer. RADNO ISKUSTVO - U Polimskom muzeju Berane radila kao obračunski radnik, - JU Centar za kulturu Berane radila kao šef računovodstva. 2007. godine biva imenovana za direktoricu Centra, a novembra 2011. godine ponovo izabrana na ovu funkciju. - Izdavač je „Tokova” – časopisa za naučna, književna i društvena pitanja. Član OO i IO OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Jedino kultura ima svoje mišljenje, ona je tumač ostvarenosti pojedinca, ali i pokazatelj identiteta jedne države. Za nju su potrebne duhovnost i hrabrost, na njima se zida veličina. Crnogorka. Govori engleski jezik. Živi u Beranama.
Nataša Vlahović Mijović
Mijović – Vlahović Nataša je rođena 17. 10. 1974. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama, a Pravni fakultet u Podgorici. Zaposlena u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Berane, na poslovima i radnim zadacima savjetnika za pravne poslove, od 1999. godine. Član OO i IO OO DPS Berane, MO DPS „Novo Naselje” i odbornik u Skupštini Opštine. Životni moto - poruka: Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savjesti. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata. Posjeduje znanje engleskog jezika.
Goran Đalović
Đalović Goran je rođen 07. 12. 1964. godine. Osnovnu školu i srednju školu završio u Beranama. Diplomirao na Šumarskom fakutetu u Beogradu – smjer prerada drveta. Od 1992. godine upravnik Fabrike šper-ploča u Beranama. Tehnički direktor, zamjenik direktora i izvršni direktor d.o.o. „Omorika komerc”, a od 2003. godine i dalje zaposlen u Upravi za šume Crne Gore kao šef PJ Berane. Član OO DPS Berane u tri saziva i predsjednik MIŠ „Novo Naselje II” u više saziva. Životni moto – poruka: - da li je istina - da li je pošteno prema svima - da li će doći do dobre volje i boljih prijateljstava - da li je od koristi za sve Crnogorac. Oženjen. Otac troje djece.
Sreten Lutovac
Lutovac Sreten je rođen 18. 05. 1971. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama. Diplomirao je na Institutu za psihologiju Filozofskog fakulteta u Skoplju i stekao zvanje diplomirani psiholog. Na smjeru opšta psihologija Filozofskog fakulteta u Skoplju stekao je zvanje magistra psiholoških nauka. RADNO ISKUSTVO JU Gimnazija „Panto Mališić” Berane - profesor psihologije (1994-2000.), - pomoćnik direktora (2000-2006.) - direktor (2006. i dalje) Član OO i IO OO DPS Berane. Odbornik u Skupštini opštine Berane (2003-2006; 2010. i dalje) Životni moto – poruka: Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija. Crnogorac. Govori engleski i makedonski jezik. Živi u Beranama. Oženjen. Otac dvoje djece.  
Hafiz Novalić
Novalić Hafiz je rođen 05. 09. 1960. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Beranama. Specijalizaciju za izvođenje elektro i vodo instalacija završio u Beogradu. Radio kao tehničar za održavanje elektro-instalacija i opreme u preduzeću „Gornji Ibar” u Rožajama (1982-1989. godine), zatim, dvije godine u Prvoj privatnoj zanatskoj radnji. 1991. godine osniva privatno preduzeće čiji je vlasnik i direktor. Član OO i IO OO DPS Berane, kao MO DPS „Donje Luge”. Životni moto - poruka: Ključ uspjeha svakog pojedinca, kao i društva u cjelini, je u očuvanju porodičnih vrijednosti i neprestanom zalaganju i radu u ostvarivanju životnih ciljeva. Bošnjak. Oženjen. Otac četvoro djece – tri sina i ćerke.
Branko Femić
Branko Femić
Rešid Adrović
Adrović Rešid - Reško je rođen 13. 08. 1958. godine. Diplomirani ekonomista. Od 1982-1983. godine radio u Agrokombinatu „13. jul”, od 1984-1988. godine u Rudniku uglja  Berane, od 1988-1991. godine u fabrici „Mladost”, zatim, od 1991-2002. godine u „Fleš” i od 2002. godine radi u fabrici „LaVista”. Član OO i IO OO DPS Berane od 1997. godine i dalje, od 2002. godine, i dalje, član GO DPS Crne Gore, član i koordinator MO DPS „Donje Luge”. Životni moto – poruka: U znanju i preduzimljivosti, upornost i istrajnost u radu. Bošnjak. Živi u Beranama, u porodičnoj kući u Donjim Lugama. Oženjen. Otac troje djece.
Bogdan Fatić
Fatić Bogdan je rođen 28. 01. 1976. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, smjer elektronika i telekomunikacija. RADNO ISKUSTVO - OSCE 1998-1999. godine, - Međunarodni komitet Crvenog krsta 1999-2001. godine, - Srednja stručna škola, profesor elektro grupe predmeta 2002-2007. godine, - BBM Podgorica, rukovodilac predstavništva za Berane i Plav od 2007. i dalje. Član Partije od 1998. godine. Bio član OO SM DPS Berane. Sada je član OO i IO OO DPS Berane, MO DPS „Pešca” i odbornik u Skupštini Opštine Berane. Crnogorac. Govori engleski jezik. Oženjen. Otac dvije ćerke.
Tatjana Mališić Delević
Tatjana Mališić Delević je rođena 20. 08. 1974. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici na smjeru finansije i bankarstvo. RADNO ISKUSTVO - CHF Interkontinental (2002-2006.) – finansijski i administrativni radnik, - FORS Montenegro (2006-2007.) – službenik za monitoring i evaluaciju, - Opština Berane (2008-marta 2011.) – namještenik za budžet, - menadžer Opštine Berane (od marta 2011.) Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Pregaocu i Bog daje mahove. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata i ima dva sina.
Alma Adrović
Adrović Dr Alma je rođena 10. 05. 1986. godine. Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Beranama, a Medicinski fakultet u Podgorici. Član OO DPS Berane i MO DPS „Lim”. Životni moto – poruka: Ništa nije izgubljeno, ako se borimo. Bošnjak. Poznaje engleski jezik. Neudata.
Braho Adrović
Adrović Braho je rođen 25. 07. 1947. godine. Osnovnu školu završio je u Petnjici, a srednju školu i Pedagošku akademiju, grupa srpskohrvatski jezik i književnost u Nikšiću. Deset godina je radio kao profesionalni novinar „Pobjede”, potom 20 godina profesionalni novinar TVCG – dopisnik za Berane, Plav, Rožaje i Andrijevicu. Godinu dana bio v.d.direktora Centra za kulturu, a u posljednje četiri godine potpredsjednik Opštine za kulturne i društvene djelatnosti. Član OO DPS Berane i Opštinskog izbornog štaba i rukovodilac komisije za informisanje i propagandne aktivnosti. Životni moto – poruka: Ne moraš biti bogat ali moraš uporno raditi pošteno i po zakonu za društvenu, porodičnu i ličnu dobrobit. Bošnjak. Živi u Beranama. Ima suprugu i tri sina. Govori ruski jezik.
Denis Adrović
Adrović dr Denis je rođen 10. 04. 1976. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio u Beranama. Diplomirao na Medicinskom fakultetu. U Beogradu specijalizirao ginekologiju i akušerstvo. Ljekar specijalista ginekologije i akušerstva. Zaposlen u Opštoj bolnici Berane. Član OO DPS Berane i MO DPS „Donje Luge”. Bošnjak. Oženjen. Ima sina i ćerku
Sabrija Đole Adrović
Adrović Sabrija - Đole je rođen 28. 04. 1956. godine. Osnovnu školu završio je u Petnjici, a srednju u Beranama. Veterinarski fakultet je završio u Beogradu, 1981. godine, i stekao zvanje doktor veterinarske medicine. Direktor veterinarske stanice u Beranama od 1986-2000. godine. Osnivač prve privatne veterinarske ustanove („Đole”) u Beranama. Radio kao profesor veterinarske grupe predmeta u Andrijevici, a sada radi kao profesor u SSŠ „V. Vukadinović” – područna jedinica Petnjica (položen stručni ispit potreban za rad u vaspitno-obrazovnim ustanovama). Desetogodišnje radno iskustvo u prosvjeti. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Čovjek mora znati granice svojih mogućnosti. Postupati u skladu sa svojom savješću. Bošnjak. Oženjen.
Bojana Arsović
Arsović Bojana je rođena 07. 12. 1979. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Beranama. Diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu na smjeru geografija i stekla zvanje diplomiranog geografa. Zaposlena u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Berane od 01. 01. 1999. godine na poslovima višeg savjetnika za zapošljavanje. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Ljudi postaju umorni od života kada nemaju pred sobom neki cilj prema kome bi usmjerili svaki svoj napor i svaku svoju misao. Zapišite cilj! Ne postoji ništa što ne mogu da postignem ako to stvarno i jako želim! Crnogorka. Poznaje engleski jezik, aktivan voditelj seminara nezaposlenih i zaposlenih lica.
Milo Arsović
Milo Arsović
Ranka Babić
Babić dr Ranka je rođena 08. 05. 1954. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama, a Medicinski fakultet i specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva u Beogradu. Ginekolog. Zaposlena u Opštoj bolnici Berane. Načelnik Ginekološkog odjeljenja. Član OO DPS Berane u nekoliko saziva. Crnogorka. Udata. Majka dvoje djece. Živi u Beranama.
Gorica Babić
Babić Gorica je rođena 02. 06. 1959. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Filozofsko-filološkom fakultetu u Sarajevu, odsjek filozofija – sociologija. Od 1998. godine do danas zaposlena kao vaspitač u Domu učenika. Član OO DPS Berane i MO DPS „Donje Luge”. Životni moto – poruka: Ključ uspjeha svakog pojedinca leži u znanju, borbi i radu. Crnogorka. Udovica. Ima sina i ćerku.
Vinka Babić
Babić Vinka je rođena 18. 08. 1954. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Prizrenu. Diplomirala na Pravnom fakultetu u Prištini. Od 1979-1989. radila je kao samostalni pravni referent u bivšoj Fabrici celuloze i papira, a od 1989-2003. u Opštini Berane na poslovima savjetnika za boračko-invalidsku zaštitu, pomoćnika načelnika Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti, sekretara Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti i savjetnika za imovinu. Od 2003-2006. radi u Upravi za odbranu Crne Gore- Odjeljenje za odbranu Berane na poslovima šef Odsjeka za veze, KZ, OiO i rukovodilac opštih i pravnih poslova. Odlukom predsjednika opštine imenovana za Glavnog administratora opštine Berane, dana 16.10.2006.godine. Ponovo imenovana na ovu funkciju, uz saglasnost Skupštine Opštine, dana 20.05.2011.godine. Član OO DPS Berane i koordinator u MO DPS „Kaludra”. Životni moto – poruka: Rad, rad i samo rad!  Crnogorka. Služi se ruskim i albanskim jezikom. Živi u Beranama. Udata. Majka troje djece.
Nebojša Bobo Babović
Babović Nebojša - Bobo je rođen 06. 02. 1958. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Radio kao bravar – zavarivač i kao šef mašinske radionice. Član Partije od osnivanja i OO DPS Berane, kao i MO DPS „Hareme”. Šef MIŠ DPS „Hareme”. Životni moto – poruka: Očuvanje zdrave i uspješne porodice u našem društvu i našoj tradiciji. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen i ima pet ćerki.
Miloš Bakić
Bakić Miloš je rođen 07. 01. 1960. godine. Diplomirani ekonomista. Zaposlen u Prvoj banci Crne Gore – filijala Berane, na rukovodećem mjestu. Član Partije od 1998.godine, član OO DPS Berana i Andrijevice. Srbin. Oženjen. Živi u Beranama sa suprugom i djecom.
Svetozar Barjaktarović
Barjaktarović Svetozar je rođen 19. 06. 1972. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao na Agronomskom fakultetu u Čačku, opšti smjer i stekao zvanje diplomiranog inženjera agronomije. Kreditni službenik u MFI „Agroinvest” u Beranama. Predsjednik MO DPS „Petnjik” od 1999. godine. Član OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Sačuvajmo nasljedje, da bi poštovali današnjicu, danas gradimo da bi imali svijetlu budućnost. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen i ima kćerku.  
Žarko Bakule Barjaktarović
Žarko Bakule Barjaktarović
Sanja Bojčić
Bojčić Sanja je rođena 21. 09. 1979. godine. Završila srednju ekonomsku školu. Radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao saobraćajni policajac. Zaposlena je u Opštini Berane, kao matičar, od 2007. godine. Član OO DPS Berane i MO DPS „Buče”. Crnogorka.
Vukadin Božović
Božović Vukadin je rođen 06. 04. 1976. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio u Beranama. Diplomirao na Filozofskom fakultetu u Prištini i stekao zvanje profesora istorije. 2002. godine radio kao profesor u Srednjoj školi „Vukadin Vukadinović”. Za direktora OŠ „Vukajlo Kukalj”, u Šekularu, izabran 2003. godine, gdje i sada radi. Član OO DPS Berane i koordinator MO DPS „Šekular”. Životni moto – poruka: Radi i pomaži drugima. Crnogorac. Živi u Beranama.
Saša Brakočević
Brakočević Saša je rođen 10. 11. 1972. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Beranama. Diplomirao na Mašinskom fakultetu u Podgorici, na smjeru mehanizacija. Magistrant na istom fakuletu. Tehnički operater u Monet d.o.o. (današnji T-mobile) u periodu od 2001-2003. godine Tehnički rukovodilac u AMD „Berane” od 2003-2007. godine Izvršni direktor kompanije „Hidroenergija Montenegro” d.o.o. od 2007-2010. godine Rukovodilac filijale u MFI „Agroinvest” d.o.o. Podgorica od 2007. i dalje. Član Partije od 1992. godine i OO DPS Berane od 2009. godine. Životni moto – poruka: Čovjek uvijek treba imati cilj u životu. Crnogorac. Poznaje engleski jezik. Živi u Beranama. Supruga Maja. Kćerke: Jovana i Bojana.
Jovan Bubanja
Bubanja dr Jovan je rođen 04. 01. 1984. godine. Osnovnu školu završio je u Štitarima kod Berana. Srednju medicinsku školu u Beranama. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Podgorici 2010. godine. Ljekar na pripravničkom stažu od oktobra 2010. do oktobra 2011. godine. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Upornost, istrajnost i permanentno zalaganje su osnovne vodilje ka ličnom i kolektivnom uspjehu. Crnogorac. Neoženjen.
Mirsat Cikotić
Cikotić Mirsat je rođen 04. 05. 1957. godine. Diplomirani pravnik. Zaposlen u Poreskoj upravi na poslovima i radnim zadacima poreskog inspektora I. Član Partije od 1991. godine,  a od 1997. Član Opštinskog i Izvršnog odbora (u dva saziva)  DPS Berane. Bošnjak. Oženjen. Ima troje djece.
Sabaheta Cikotić
Cikotić Sabaheta je rođena 20. 09. 1959. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama, a Pravni fakultet u Podgorici. Sekretar Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Berane. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Za ekonomski napredak, razvoj zdravstva, obrazovanja i infrastrukture, uz posvećenu porodičnu i socijalnu politiku sa akcentom na budućnost mladih, koja će omogućiti demokratsku participaciju i razvoj svih društvenih segmenata. Bošnjaka. Živi u Beranama. Udata i ima troje djece.
Obrad Čantrić
Obrad Čantrić
Svetolik Čukić
Čukić Svetolik je rođen 06. 09. 1966. godine. Profesor razredne nastave. Radio u školi kao učitelj, a sada kao direktor osnovne škole u Donjoj Ržanici. Član DPS od 1998. godine. Predsjednik MO DPS „Donja Ržanica” od 2002. godine i član OO DPS Berane pet godina. Životni moto – poruka: Dobro čini i dobrom se nadaj. Znanje pobjedjuje i otvara vrata boljeg života. Crnogorac. Ima sina starog 12 godina.
Nermina Ćeman
Ćeman Nermina je rođena 06. 12. 1984. godine. Srednju ekonomsku školu je završila u Beranama. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici na smjeru ekonomija javnog sektora. Od 2008-2011. godine radila u Prvoj banci Crne Gore – filijala Berane. Od septembra 2011. godine zaposlena u MFI Montenegro Investment Credit DOO – filijala Bijelo Polje. Član OO DPS Berane. Crnogorka.
Dejan Ćorac
Ćorac Dejan je rođen 25. 09. 1977. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Podgorica na studijama menadžmenta, gdje uskoro treba da odbrani i magistarski rad na smjeru Informatički menadžment. Radio u Ministarstvu odbrane Crne Gore – Odjeljenje odbrane Berane (2003-2007.), zatim u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Sektor za vanredne situacije PJ Berane (2007-2008.), nakon čega je izabran za pomoćnika direktora JZU Dom zdravlja „Dr Nika Labović” Berane (2008. – danas). Član OO DPS Berane. Bio uključen u rad OO SM DPS Berane. Životni moto – poruka: Uvijek znaj šta želiš i budi spreman kada se ukaže šansa. Crnogorac. Govori engleski jezik. Oženjen je i ima dvoje djece.
Boris Dašić
Dašić Boris je rođen 10. 02. 1984. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Beranama. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Podgorici. Doktor medicine. Pripravnik u Opštoj bolnici Berane. Član OO DPS Berane. Crnogorac. Govori engleski, francuski i italijanski jezik.
Dragana Delević
Delević Dragana je rođena 24. 03. 1975. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Pljevljima. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Od 2007. godine radi u na poslovima i radnim zadacima sekretara Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Opštine Berane. Član GO DPS Crne Gore, OO DPS Berane i MO DPS „Buče”. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata. Majka jednog djeteta.
Ivan Delević
Delević Ivan je rođen 16. 10. 1982. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Elektrotehnički fakultet završio u Podgorici (studije primijenjenog računarstva) i stekao zvanje inženjera informatike. Od 2009. godine radi u Opštini Berane na poslovima i radnim zadacima operatera na biračkim spiskovima. Član Partije od osnivanja. Član MO DPS „Buče” i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Uspjeh društva je u mladim, školovanim i ambicioznim kadrovima i ljudima koji se zalažu za očuvanje tradicionalnih vrijednosti. Govori engleski i njemački jezik. Crnogorac. Živi u Beranama. Neoženjen.
Fahrudin Faka Dervišević
Dervišević Fahrudin – Faka je rođen 08. 12. 1959. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Fakultet političkih nauka u Sarajevu i stekao zvanje profesora sociologije. Pomoćnik direktora u JU Srednja stručna škola Berane od 2001. godine. Član OO DPS Berane od 2006. Godine i koordinator MO „Lim”. Životni moto – poruka: Radom i znanjem do uspjeha. Bošnjak. Živi u Beranama. Oženjen. Otac troje djece.
Vladan Đukić
Đukić Vladan je rođen 16. 02. 1983. godine. Osnovnu i srednju školu završio je Beranama. Diplomirao na Filozofskom fakultetu na odsjeku za istoriju i geografiju u Nikšiću. Pripravnički staž odradio u Srednjoj stručnoj školi u Beranama, gdje je i trenutno zaposlen kao profesor geografije. Član OO DPS Berane i MO DPS „Polica”. Životni moto – poruka: Ključ uspjeha kako pojedinca tako i šire društvene zajednice leži u znanju. Otuda ljudski resursi predstavljaju stalnu potrebu, ali i neophodan preduslov uspjehu odredjene zajednice. Crnogorac. Živi u Beranama.
Boban Došljak
Došljak Boban je rođen 26. 06. 1979. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao je na Fakultetu za fizičku kulturu. Osam godina radi u struci. Trenutno je direktor OŠ „Lubnice” – Berane. Član OO DPS Berane i MO DPS „Dolac”. Životni moto – poruka: Povjerenje, tolerancija, strpljivost – preduslovi za uspjeh. Crnogorac. Služi se engleskim jezikom. Poznaje rad na računaru.
Jasmina Filurija
Filurija Jasmina je rođena 08. 11. 1986. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Nikšiću na smjeru pedagogije (prosvjetno-pedagoški smjer) i stekla zvanje spec.sci pedagogije. RADNO ISKUSTVO - Centar za socijalni rad Berane (2010-2011. godine) - JU OŠ „Mahmut Adrović” Petnjica – pedagog škole (2011. i dalje) Član OO DPS Berane i OO SM DPS Berane. Životni moto – poruka: Uvijek može bolje! Crnogorka. Govori engleski i francuski jezik. Živi i radi u Beranama.
Milorad Mirko Golubović
Milorad Mirko Golubović
Milutin Mujko Golubović
Golubović Milutin - Mujko je rođen 04. 05. 1957. godine. Završio je Filološki fakultet. Zaposlen u Osnovnoj školi „Vukašin Radunović” u Beranama od 1996. godine. Direktor Škole od 2010. godine. Član Partije od osnivanja. Član OO DPS Berane i MO DPS „Buče”. Crnogorac. Oženjen. Otac dvoje djece.
Aleksandra Saška Grubović
Grubović dr Aleksandra - Saška je rođena 06. 07. 1979. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Medicinskom fakultetu (smjer – opšta medicina) u Novom Sadu. Trenutno je na specijalizaciji iz interne medicine u Beogradu. Počela pripravnički staž u maju 2006. godine u Beranskom Domu zdravlja. Radila kao ljekar opšte prakse i sa dežurstvom u Hitnoj pomoći. Radila kao izabrani ljekar, a 2008. godine dobija specijalizaciju interne medicine, gdje je prve dvije godine odradila u Opštoj bolnici Berane, zatim šest mjeseci u Podgorici i zadnja dva mjeseca se nalazi u Beogradu. Član OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Da se što bolje usavrši u svojoj struci, čime bi doprinijela poboljšanju ljudskog zdravlja! Crnogorka. Govori engleski jezik. Neudata.
Osman Hadrović
Osman Hadrović
Amra Isović
Isović Amra je rođena 17. 02. 1985. godine. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završila je u Beranama. Ekonomski fakultet završila u Novom Pazaru na Internacionalnom univerzitetu i stekla zvanje diplomirani ekonomista. Radila kao profesor ekonomske grupe predmeta u SSŠ „Vukadin Vukadinović” u Beranama. Član OO DPS Berane. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata i ima sina.
Danilo Janjić
Danilo Janjić
Bogdan Bobo Joksimović
Bogdan Bobo Joksimović
Dragutin Drago Joksimović
Dragutin Drago Joksimović
Slavko Jolić
Slavko Jolić
Lela Jovančević
Jovančević Lela je rođena 06. 12. 1957. godine. Osnovnu školu, Gimnaziju i višu tehničku školu je završila u Kosovskoj Mitrovici i stekla zvanje inženjera elektrotehnike. Savjetnik I u Upravi za nekretnine Crne Gore – PJ Berane od 2000. godine do danas. Član Partije, MO DPS „Dolac” i OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Rad i znanje su ključ uspjeha društva. Crnogorka. Živi u Docu. Udata i ima troje djece.
Budimir Kićović
Kićović Budimir  je rođen 16. 01. 1955. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Beranama. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici.   RADNO ISKUSTVO A.D. „Stadion” Berane - Sekretar (1990-1998.) - Direktor (1998-2006.) Ministarstvo odbrane Crne Gore – PJ Berane - Savjetnik (2006-2007.) - Rukovodilac Područne jedinice Berane (2007-2008.) JU Gimnazija „Panto Mališić” Berane - Sekretar (2010. i dalje)     Član OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Rad, optimizam, znanje i patriotizam. Crnogorac. Govori njemački jezik. Živi u Beranama. Oženjen je i ima tri sina.
Lidija Kljajić
Lidija Kljajić
Feho Kožar
Kožar Feho je rođen 20. 06. 1953. godine. Diplomirao na Pravnom fakultetu 1977. godine Carinski inspektor – šef Carinske ispostave. Član OO DPS Berane i MO DPS „Hareme” u više mandata. Životni moto – poruka: Ključ uspjeha leži u radu i znanju. Musliman. Govori ruski jezik. Oženjen i otac troje djece.
Dragan Labudović
Labudović dr Dragan je rođen 04. 11. 1954. godine. Visoka stručna sprema. Medicinski fakultet završio u SSSR-u kao i specijalizaciju iz urologije. Urolog u Opštoj bolnici Berane (od 1979. godine ljekar u istoj ustanovi). Član Partije od 1997. godine. Član OO DPS Berane i odbornik u Skupštini opštine. Životni moto – poruka: Poštenje – znanje – kreativnost. Crnogorac. Govori ruski jezik. Oženjen. Otac troje djece.
Dijana Mališić
Dijana Mališić
Vučeta Vučko Mališić
Vučeta Vučko Mališić
Milan Marković
Marković Milan je rođen 15. 11. 1959. godine. Osnovnu i srednju mašinsku školu završio je u Beranama, a zvanje mašinskog inženjera za hidrauliku i pneumatiku stekao na Univerzitetu u Beogradu. Upravnik Službe održavanja šumsko-industrijskog kombinata „Špiro Dacić” u Bijelom Polju do 2003. godine. U organu lokalne uprave Berane (Komunalna policija) kao koordinator radio do septembra 2011. godine, od kada obavlja poslove načelnika Komunalne policije. Član Partije od 1989. godine i OO DPS Berane, kao i MO DPS „Pešca”. Životni moto – poruka: Stručnost – znanje i samoodgovornost u obavljanju poslova i radnih zadataka, kao i odgovornost prema porodici i tradiciji i očuvanje njihovih vrijednosti. Crnogorac. Oženjen. Otac dva sina.      
Sanja Milošević
Milošević Sanja je rođena 04. 05. 1957. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama, a ekonomski fakultet u Podgorici. Načelnica Službe za zajedničke poslove u Opštini Berane. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Posvećena porodici i tradicionalnim vrijednostima teži savremenim izazovima. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata i ima dva sina.
Jovica Marković
Marković Jovica je rođen 02. 12. 1952. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Rožajama, a Ekonomski fakultet studirao i diplomirao u Podgorici (Titogradu). Radio u „Borbi”, a zatim u „Pošti Crne Gore”. Član OO DPS Berane. Nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Berane. Životni moto – poruka: Život u društvu blagostanja i poštovanja, a posebno u društvu ravnopravnih. Crnogorac. Oženjen. Otac troje djece.
Marina Nišavić
Nišavić Marina je rođena 18. 05. 1983. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Beranama. Diplomirala na Filozofskom fakultetu – Univerzitet u Prištini – odsjek za engleski jezik i književnost i stekla zvanje profesora engleskog jezika i književnosti. Profesor engleskog jezika i književnosti od 2007. godine u JU OŠ „R. Mitrović” i Srednjoj stručnoj školi u Beranama do 2011. godine. Od avgusta 2011. godine zaposlena u JU OŠ „V. Karadžić” u Beranama. Član OO DPS Berane i MO DPS „Lim”. Životni moto – poruka: U znanju je ključ uspjeha! Neka vam riječi budu blage, a djela jaka... Budućnost pripada onima koji u nju vjeruju... Crnogorka. Govori engleski i francuski jezik. Živi u Beranama.
Milan Obradović
Milan Obradović
Dragutin Dragan Pajković
Dragutin Dragan Pajković
Zoran Pešić
Zoran Pešić
Dragana Ž. Pešić
Pešić Ž. Dragana  je rođena 17. 03. 1974. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Prištini – odsjek pedagogija. Pedagog u OŠ „Vukašin Radunović” u Beranama. Član OO Berane. Crnogorka.
Blažo Piper
Piper Blažo je rođen 04. 04. 1952. godine. Srednju mašinsku školu završio je u Priboju, a prvu godinu Mašinskog fakulteta u Podgorici. Radio u energetici i papirnoj industriji, drvnoj industriji i u vodovodu. Član Partije od osnivanja. Član OO DPS Berane, MO i MIŠ DPS „Beranselo”. Životni moto - poruka: Na poslu raditi maksimalno u korist firme i korist građana – potrošača. Kući maksimalno koristiti slobodno vrijeme radeći na imanju. U selu, tj. mjesnoj zajednici, pomagati sve akcije koje koriste stanovnicima mjesne zajednice, kako radom, tako i edukacijom neupućenih stanovnika. Crnogorac. Živi u očevoj kući, u Beranselu. Oženjen je i ima dvije ćerke i sina.     
Marijan Premović
Premović Marijan je rođen 04. 05. 1983. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju (društveno-jezički smjer) završio je u Beranama. Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu, odsjek za istoriju, upisao je školske 2001/02. godine, a diplomirao u oktobru 2006.godine, sa ocjenom 10. Dvogodišnje postdiplomske studije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu upisao je novembra 2006. godine, položio sve ispite sa prosječnom ocjenom 9,67 i odbranio magistarsku tezu juna 2010. godine. Doktorant je na Filozofskom fakultetu u Beogradu i saradnik na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Pripravnički staž odradio u Srednjoj medicinskoj školi „Dr Branko Zogović”. Radio u OŠ „Vukašin Radunović” dvije godine. Od septembra 2011. godine zaposlen na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Nikšiću na poslovima i radnim zadacima asistenta – saradnika u nastavi. Član OO DPS Berane i potpredsjednik OO SM DPS u Beranama. Crnogorac. Posjeduje aktivno znanje engleskog jezika, a služi se i ruskim. Objavio više od 20 naučnih radova. Učestvovao na više naučnih skupova, tribina, okruglih stolova i promocija knjiga.  
Ivana Radević Butrić
Radević Butrić Ivana je rođena 13. 07. 1972. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Zaposlena je u Opštini Berane kao matičarka. Član OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Živjeti za bolje sjutra. Uvijek gledati naprijed, ne osvrćati se šta prošlost ostavlja, uvijek gledati šta će biti sjutra. Crnogorka. Živi u Pešcima. Udata. Majka jednog djeteta.
Goran Radičević
Goran Radičević
Miloš Raičević
Raičević Miloš  je rođen 09. 02. 1970. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirani inž.gradjevine. Diplomirao u Podgorici.   RADNO ISKUSTVO - od 1996-1997. godine radio u GP „Izgradnja” u Beranama, - od 1997-1999. radi u Ministarstvu uredjenja prostora, a od 1999. do danas zaposlen u Opštini Berane, u Agenciji za izgradnju i razvoj Berana).   Član OO DPS Berane. Crnogorac. Oženjen i ima dvoje djece.
Žarko Raičević
Raičević Žarko je rođen 05. 03. 1964. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Beranama. Diplomirao na Prirodno-matematičkom fakultetu – grupa za hemiju. Profesor hemije u osnovnoj i srednjoj školi. Direktor JU Srednja medicinska škola „Dr Branko Zogović” u Beranama. Član OO DPS Berane i predsjednik MO DPS „Novo Naselje”. Životni moto – poruka: U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Crnogorac. Živi u Beranama. Oženjen i ima sina.
Radoje Sekulić
Radoje Sekulić
Tamara Stamatović
Stamatović Tamara je rođena 17. 01. 1988. godine. Osnovnu i srednju školu završila je u Beranama. Diplomirala na Filozofskom fakultetu na smjeru psihologija i stekla zvanje specijalista psihologije. Zaposlena u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Berane od 01. 06. 2011. godine na poslovima savjetnika za profesionalnu orijentaciju. Član OO DPS Berane. Životni moto – poruka: Ljudi mogu zaboraviti šta si rekao, šta si učinio...ali ne i osjećaje koje si u njima probudio. Crnogorka.
Dragana Stijović
Dragana Stijović
Anita Šabotić
Šabotić Anita je rođena 23. 09. 1985. godine. Diplomirani je pravnik. Pripravnik u Direkciji za imovinu Opštine Berane. Član OO DPS SM i OO DPS Berane. Bošnjak.
Aleksandar Šćekić
Šćekić Aleksandar je rođen 12. 12. 1991. godine. Završio srednju medicinsku školu. Član OO SM DPS i OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Ne odustaj, nikada! Čak i kada ti život kaže da sjutra ne postoji, zaboravi tugu i kreni dalje, baš tada moraš ustati i još brže napraviti korak, ne odustaj, jer nada uvijek postoji. Ne u svijet, ne u ljude, već samo nada u sebe. Crnogorac. Bavi se fudbalom i mladi je reprezentativac Crne Gore.  
Branka Šćekić
Šćekić Branka je rođena 15. 10. 1953. godine. Diplomirani ekonomista. Radno iskustvo: - finansijski direktor JP„Komunalno” Berane - generalni direktor JP„Komunalno” Berane - direktor Biroa rada Berane Političko iskustvo: - član Koordinacionog odbora DPS Berane 1997. godine - član OO i IO OO DPS Berane do sada - član OO DPS Berane. Crnogorka. Udata i ima dva sina.
Branko Šćekić
Šćekić Branko je rođen 06. 11. 1981. godine. Diplomirani ekonomista. Zaposlen u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Berane na poslovima i radnim zadacima savjetnika za zapošljavanje i preduzetništvo. Predsjednik Savjeta mladih DPS Berane u dva mandata. Član IO OO DPS Berane u prošlom sazivu. Član OO DPS Berane. Crnogorac. Govori engleski jezik. Neoženjen.
Jelena Šćekić
Šćekić Jelena je rođena 22. 12. 1981. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Beranama.  Volonterski angažovana u NVO „Udruženje voćara Berane” od 2002. godine kao administrativni radnik. Član MO DPS „Donje Zaostro” i OO DPS Berane, kao i OO Savjeta mladih DPS Berane. Životni moto – poruka: Raditi, učiti do kraja života, da te neznanje ne zarobi. Crnogorka.
Lidija R. Šćekić
Šćekić R. Lidija je rođena 14. 09. 1977. godine. Osnovnu školu je završila u OŠ „Vladislav – Rajko Korać” u Štitarima,a Gimnaziju u Beranama. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću – odsjek za predškolsko vaspitanje. Radila šest godina u „Vladislav – Rajko Korać” u Štitarima na mjestu nastavnika razredne nastave. Godinu dana u JPU „Radmila Nedić” u Beranama kao vaspitač, a dvije i po godine u Sekretarijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Berane. Član OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Vjeruj u sebe, oslonac traži u pravim vrijednostima, jer samo ti one mogu pomoći da pronadješ svoj put do uspjeha. Crnogorka. Živi u Beranama. Neudata.
Radoman Lale Šćekić
Šćekić Radoman - Lale je rođen 05. 06. 1939. godine. Završio srednju hemijsku školu. Radio u Fabrici celuloze i papira u Beranama kao poslovodja. Član OO DPS Berane, MO DPS „Lubnice” i šef MIŠ DPS „Kurikuće”. Životni moto - poruka: Poštovati ljudske norme iznad svega. Crnogorac. Penzioner.
Snežana Šćekić
Šćekić Snežana je rođena 13. 04. 1985. godine. Završila srednju medicinsku školu u Beranama. Zaposlena u Biohemijskoj laboratoriji Opšte bolnice u Beranama. Član OO DPS Berane. Crnogorka.
Sadeta Satka Škrijelj
Škrijelj Sadeta - Satka je rođena 09. 06. 1957. godine. Završila srednju školu. Radila u fabrici kože „Polimka”, zatim u Direkciji javnih prihoda. Od prije šest godina zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova – PJ Berane. Član Partije od osnivanja, OO DPS Berane, sekretar MO DPS „Hareme” i šef MIŠ DPS „Hareme”.  Životni moto - poruka: Pružiti šansu znanju, radu i dokazivanju ljudi koji imaju kapaciteta nasuprot raznim vezama koja je pogubna za napredak društva uopšte. Bošnjak.  
Đorđije Veljić
Đorđije Veljić je rođen 05. 05. 1952. godine. Osnovnu školu završio je na Polici, a srednju u Peći. Diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu smjer kadrovski i stekao naziv diplomirani inženjer organizacije rada. Radio u Rudniku mrkog uglja na poslovima referenta, stečajnog upravnika i direktora Rudnika od 2001-2005. godine. Od 01. 12. 2006. godine je načelnik Službe zaštite u Opštini Berane. Član OO DPS Berane i koordinator za izborne aktivnosti u MO DPS „Polica”. Životni moto - poruka: Rad i samo rad. Crnogorac. Oženjen. Živi na Polici. Oženjen. Ima ćerku i dva sina.
Marina Vujadinović
Rođena je 16. 07. 1968. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Profesor razredne nastave u OŠ „Vukašin Radunović” u Beranama. Član OO DPS Berane i MO DPS „Stari Grad”. Predsjednik MIŠ „Stari Grad”. Crnogorka.
Vanja Vujović
Rođena je 16. 01. 1989. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Beranama. Diplomirala je na pravnom fakultetu – smjer pravosudni. Trenutno pohadja master studije na Pravnom fakultetu u Podgorici. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Veličina čovjeka nije da nikada ne padne, nego da se uvijek digne kada padne. Slušajte da biste čuli nešto novo, a ne da potvrdite svoje stavove. Crnogorka. Govori engleski jezik. 
Anđela Vukićević
Rođena je 15. 10. 1987. godine. Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Beranama, nakon čega je nastavila školovanje na Visokoj medicinskoj školi u Beranama. Profesor prakse u Srednjoj medicinskoj školi „Dr Branko Zogović” u Beranama. Član OO DPS i OO SM DPS Berane. Crnogorka. Zna engleski jezik. Živi u Beranama.  
Gordana Vukićević
Rođena je 12. 02. 1987. godine. Osnovnu i srednju medicinsku školu je završila u Beranama. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu na smjeru za obrazovanje učitelja. Član OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Tajna uspjeha u životu nije u tome da radimo ono što volimo, nego da volimo ono što radimo. Nije dovoljno samo znati, treba i primijeniti, nije dovoljno htjeti, treba i učiniti. Crnogorka. Živi u Beranama. Udata je i ima sina.
Jovica Zečević
Jovica Zečević
Predrag Zečević
Rođen 19. 03. 1963. godine. Završio srednju medicinsku školu. Medicinski tehničar. Zaposlen u Opštoj bolnici Berane. Član Partije i OO DPS Berane. Životni moto - poruka: Rad, red i disciplina. Crnogorac. Oženjen. Živi u Vinickoj. Ima dvoje djece.  
Zoran Zečević
Zoran Zečević
Jasminka Živaljević
Jasminka Živaljević